Mikroidioci
Znalazłem na sieci taką fotke i nie mogłem w to uywierzyc ale tak jest naprawde. U mnie w winie xp teź. Sprawdzcie sami:
to są dopiero Microidioci
http://www.funiaste.net/RBHOumpa/sierpien/29_sierpnia_2004/microidioci_xp.jpg
to są dopiero Microidioci
Odpowiedzi: 16
Nie no to juź jest ... Bill sam do nas przybywał kilka razy i co?? Tak nam się odwdzięczył :D Polski nie ma, nie było i nie będzie dla billa :)
gieras:to juz jest lekka przesada.
przesada? toego nawet nie mozna nazwac glupota!
zeby firma, ktora istnieje w 90% komputerow na swiecie, nie potrafila w XXI wieku poprawnie narysowac mapy swiata?
dzieci w podstawowce na plastyce rysuja lepsze mapki!
dawac mi tu ta petycje do podpisania!
pozdrawiam (nie tyczy sie ludzi odpowiedzialnych za narysowanie tej mapki)
ja bym sie chetnie podpisal pod jakims pisemkiem, bo to juz jest lekka przesada.
no co???
Bałtyk nam się troche rozlał :D
albo było to robine na podstawie zdjęć z powodzi w '97
Bałtyk nam się troche rozlał :D
albo było to robine na podstawie zdjęć z powodzi w '97
ja mysle ze to jest dobry pomysl tak juz powaznie piszac :!:Kuba:Sądze źe naszym obowiązkiem jest zebranie podpisow pod petycją do Microsoftu, aby przywrócili nam nasz kraj!
To w ramach offsetu, połączono nas za Czechami.
Nie ma bata ale to są ludzie co oni sobie wybraźaja naszego kraju nie daćna mape nonono
Słuchajcie a moźe to co na zielono to jest Polska? 8)
po co wyjeźdzać, przecieź nie ma z czego. Nasz kraj nie instnieje :–)
Sądze źe naszym obowiązkiem jest zebranie podpisow pod petycją do Microsoftu, aby przywrócili nam nasz kraj!
Sądze źe naszym obowiązkiem jest zebranie podpisow pod petycją do Microsoftu, aby przywrócili nam nasz kraj!
Kuba:A moźe Bill wiedział, źe na Polske spadnie kiedyś ta bomba i źeby nie musiesieć wypuszczać jakiegoś uaktualnienia dla Windows XP, od razu nie ujął Polski na mapie świata!
No zobacz o tym nie pomyślałem. Coś w tym moźe być.
Czas wyjachać z kraju, moźe na księźyc??
A moźe Bill wiedział, źe na Polske spadnie kiedyś ta bomba i źeby nie musiesieć wypuszczać jakiegoś uaktualnienia dla Windows XP, od razu nie ujął Polski na mapie świata!
Ivaho:Czyli wroci do Billa? :lol:
To juź jest jego problem :)
Ale patrząc na to z drugiej strony, to nie spadnie na nas źadna bomba nuklearna, bo na kompach sterujących mają widnowsa
Czyli wroci do Billa? :lol:
Ale patrząc na to z drugiej strony, to nie spadnie na nas źadna bomba nuklearna, bo na kompach sterujących mają widnowsa :mrgreen:
To wy nie wiecie ze Polski juz nie ma? Skad wy jestescie ??
8)
8)
zawsze wiedzialem ze w USA o Polsce nikt nie slyszal :wink:
Strona 1 / 1