Miejcie się na baczności

Jeźeli zgłsi się do kogoś z was przez komunikator osoba, kórej numer gg to: 3011150 to najlepiej w ogóle nie reagujcie.
Jest to bowiem osobnik leniwy, co jeszcze mógłbym zrozumieć, ale źe dodatkowo dysponujący ograniczonym zasobem śłownictwa i to raczej z gatunku tych niewybrednych więc kontakt z Nim do przyjmenych nie naleźy.
Ot, kawał chama jakich wielu, ale po co i Wy macie się o tym na własnej skórze przekonywać.

Odpowiedzi: 20

Za popularność płaci się taką cene.
Tomi!
Dodano
27.09.2004 22:58:04
wazne ze jest taka strronka gdzie trtzeba niekotrych wysylac
gieras
Dodano
27.09.2004 17:26:44
Blizzard:
Bobi_robert:
http://www.monitorek.eu.org/~mendi/rules.htm dla przestrogi
(obowiazuje samocenzura)

Zerzniete z www.manka.info :lol: :lol:

Nie wiadomo kto byl pierwszy :lol: :lol: ich sprawa
Bobi
Dodano
27.09.2004 16:44:39
http://skocz.pl/GG–Rules

Ten sie zmiesci :)
brtx
Dodano
27.09.2004 14:45:34
n@pciu:

gdyby w opisie gadu miescilo sie wiecej znakow to 7 punkt z checia bym tam wkleil, bo tych lancuszkow mam juz serdecznie dosc
pozdrawiam

Miesci sie adres strony :–)

Pozdrawiam,
woyteg
Dodano
27.09.2004 11:10:26
Bobi_robert:

(obowiazuje samocenzura)

gdyby w opisie gadu miescilo sie wiecej znakow to 7 punkt z checia bym tam wkleil, bo tych lancuszkow mam juz serdecznie dosc

pozdrawiam
n@pciu
Dodano
27.09.2004 02:20:44
dobry kurde ten regulaminek na monitorku –poczytajcie wiara :lol:
leganet
Dodano
26.09.2004 23:56:18
Rebe:
Jeźeli zgłsi się do kogoś z was przez komunikator osoba, kórej numer gg to: 3011150 to najlepiej w ogóle nie reagujcie.
Jest to bowiem osobnik leniwy, co jeszcze mógłbym zrozumieć, ale źe dodatkowo dysponujący ograniczonym zasobem śłownictwa i to raczej z gatunku tych niewybrednych więc kontakt z Nim do przyjmenych nie naleźy.
Ot, kawał chama jakich wielu, ale po co i Wy macie się o tym na własnej skórze przekonywać.

(obowiazuje samocenzura)
Bobi
Dodano
25.09.2004 14:11:51
theboss78:
Seeker:
Rebe:
Muszę Was rozczarować, ale nie mam zwyczaju podawania treści rozmów. Tedy w wymyślaniu "głebi" spuszczam się na Was.

Mam zwątpienie czy wszystkich zdołasz obdzielić :wink: :mrgreen:

Ktos powiedzial, ze licza sie dobre checi.

A ktos inny źe nimi piekło wybrukowane :lol:
Seeker
Dodano
20.09.2004 12:58:21
Seeker:
Rebe:
Muszę Was rozczarować, ale nie mam zwyczaju podawania treści rozmów. Tedy w wymyślaniu "głebi" spuszczam się na Was.

Ktos powiedzial, ze licza sie dobre checi.

Seeker:

częstokroć wchodząc do sklepu tak mówię, a za chwilę presonel nerwowo się rozgląda czy to czasem nie jakaś ukryta kamera czy inna "Usterka" :lol:

To albo nic nie mow albo mow siemanko, czesc, witojcie. :mrgreen:
theboss78
Dodano
20.09.2004 12:46:51
Powiadasz ,źe gość ze Świdnicy taki namolny był.....

Ja – w źyciu. Nic nie mówiłem, a źeś Ty biegły to i wnioski jakoweś wyciągnąć se mogłeś.

Co do "staropolskiego zwrotu" zaś – to zostaje mi jeno " nie wąt we mnie" odpowiedzieć :wink:

Zasię w kwestii powitania – ja juź swoich sklepikarzy wychowąłem, ale jak jakieś nowe do pracy przyjdzie to...... mam to samo :P
Rebe
Dodano
20.09.2004 12:43:26
Rebe:

Rebe:

Nie ma "dzień dobry, z tej strony ......" nie ma odpowiedzi .

Te słowa wychodzą z uźycia, częstokroć wchodząc do sklepu tak mówię, a za chwilę presonel nerwowo się rozgląda czy to czasem nie jakaś ukryta kamera czy inna "Usterka" :lol:
Powiadasz ,źe gość ze Świdnicy taki namolny był :roll: , świat na psy schodzi wszystko przez te spraye :mrgreen: (brak dotlenienia mózgu ) :wink: :lol:
Seeker
Dodano
20.09.2004 12:23:46

I jeszcze jedno uprzedzam, źe w wypadku kontaktu ze mną przez komunikator – od tej chwili wprowadzam jedną zasadę:
Nie ma "dzień dobry, z tej strony ......" nie ma odpowiedzi .
Rebe
Dodano
20.09.2004 09:07:26
EL NINO:
Rebe:
kórej numer gg to: 3011150
A juz myslalem ze to moj numer. Sprawdzilem – NIE :mrgreen: .
moze Rebe cos zle wkleil, nie martw sie :P
gieras
Dodano
20.09.2004 09:01:59
Rebe:
kórej numer gg to: 3011150
A juz myslalem ze to moj numer. Sprawdzilem – NIE :mrgreen: .
EL NINO
Dodano
20.09.2004 01:45:58
Rebe:

Wstęp na prawdę udany, ma w sobie coś co lubię– zalatuje groteską :lol: teraz wszyscy czekają na rozwinięcie akcji – prosimy dalej!
Cappadonna
Dodano
20.09.2004 00:51:57
Cappadonna:
Chętnie poczytamy o dialogu jaki prowadziłeś z tym osobnikiem. Ja osobiście jestem bardzo ciekawy! Myślę, źe to musiało odcisnąć piętno na twej osobie, skoro podałeś taki topic.
dobrze gada! dac mu wodki! :mrgreen: Rebe jesli to nie bedzie problem to zapodaj ow dialog.
FlaQs
Dodano
20.09.2004 00:47:53
Chętnie poczytamy o dialogu jaki prowadziłeś z tym osobnikiem. Ja osobiście jestem bardzo ciekawy! Myślę, źe to musiało odcisnąć piętno na twej osobie, skoro podałeś taki topic.
Cappadonna
Dodano
20.09.2004 00:44:43
Rebe a co sie stalo? prosil Cie kolo o pomoc przez gg i okazal sie byc takim osobnikiem jak opisales? czy to jakas glebsza historia?
FlaQs
Dodano
20.09.2004 00:03:42
coz to za osobnik ? moze od razu mu blok na numer dam
gieras
Dodano
19.09.2004 23:31:10
Rebe
Dodano:
19.09.2004 23:22:49
Komentarzy:
20