microsoft sie nie zabezpiecza :D

Włamanie na stronę Microsoftu
Microsoft poinformował o zaatakowaniu przez przestępców witryny południowokoreańskiego oddziału tej firmy. Dokonano próby kradzieźy haseł osób odwiedzających tę stronę WWW.

Gigant z Redmond nie jest pewien, jak wielu uźytkowników mogło zostać poszkodowanych.

Przedsiębiorstwo podało, źe witryna www.msn.co.kr została oczyszczona z niebezpiecznego oprogramowania, które przed kilkoma dniami umieściła tam nieznana osoba. Rzecznik firmy Adam Sohn stwierdził, źe strony anglojęzyczne nie zostały zaatakowane.

Poinformowano jednocześnie, źe witryna Microsoftu w Południowej Korei nie jest zarządzana, jak ma to miejsce w USA, przez sam Microsoft, ale przez inną firmę. Jej administratorzy nie zainstalowali na serwerach odpowiednich poprawek, co umoźliwiło przeprowadzenie ataku.

Odpowiedzi: 14

EL NINO:
Jego stare mu sie spraly i teraz tylko jeden poldupek ma przykryty :mrgreen:

Tia... to juź wiem czemu avatar tylko do pasa dostaje
To nie ze względów regulaminowych ale raczej tych estetycznych bardziej :mrgreen:
Bobi
Dodano
06.06.2005 16:07:54
Bobi:
Jak ładnie poprosisz to jakie Bahamy się załatwi :mrgreen:
Rebe wolalby Bermudy i wcale nie mam na mysli wypoczynku na wyspach. Jego stare mu sie spraly i teraz tylko jeden poldupek ma przykryty :mrgreen: .

P.S. Bobik, KOPYTKO :mrgreen: .
EL NINO
Dodano
06.06.2005 15:53:31
Czep się, z wzorów to ja moźe korzystałem, ale na fizyce... :wink:
A nieznajomości trudniejszych słów mi nie wypominaj bo na rekonwalescencje bedziesz się musiał udac.
Jak ładnie poprosisz to jakie Bahamy się załatwi :mrgreen:
Bobi
Dodano
06.06.2005 15:41:06
No ślicznie Bobi – widać, źe postępy czynisz i z wzorców słusznych korzystasz :mrgreen:

Jeszcze tylko sprawdź czym się rekapitulacja od reasumpcji róźni, a juź całkiem dobrze będzie ;)
Rebe
Dodano
06.06.2005 10:12:28
Sobie posta nabije bo jak się dopisze do innego to moźe skutku nie przynieść.
Otóz Andrew zmiana nicka w celu odcięcia się od wcześniejszej radosnej twórczości nic nie zmieniła w Twoim postępowaniu, powiem więcej przeginasz.
Reasumując, jeśli jeszcze raz zauwaźe, źe któregoś usera forum próbujesz w jakikolwiek sposób obrazić to spodziewaj sie urlopu i nie będzie to Majorka albo Hawaje, takze pilnuj się chłopie.
Bobi
Dodano
05.06.2005 23:04:51
masz racje, wystarczy źe pracuje nad beta lgh ;)

nie musze znać wszystkiego :D
Andrew Golota
Dodano
05.06.2005 22:10:23
Damianos:

Ostre słowa poleciały w moim kierunku, ale to przemilcze bo szkoda mi takich ludzi jak ty. Moźe i nigdzie na forum nie jest wspomniane źe naleźy linkować cytowane fragmenty, ale kaźdy człowiek który wie co to prawa autorskie i je szanuje taki link by podał. Więcej nie bede z tobą dyskutował bo i nie ma o czym.
Pozdrawiam

zgadzam sie z tobą. przemilcz to znasz przecieź takie powiedzenie i wiesz komu sie ustępuje... widać M$ nie wymaga aby beta tester Longhornał musiał sie orientowac w zasadach cytacji i prawach autorskich...

Andrew miarkuj swe wypowiedzi...
adik154
Dodano
05.06.2005 21:46:40
Andrew Golota:
dobrze następnym razem napisze skąd zerzarłem wiadomości, Damianos ty nie cwaniakuj tutaj, bo takich nie potrzeba na forum, jak ci nie pasuje to nie pisz w moim temacie, a po drugie takich szczekaczek nie potrzebuje, i nie ma obowiązku zaznaczania skąd sie ściagneło daną informacje, jest info. to sie ciesz a nie naźekaj bałwanie

Ostre słowa poleciały w moim kierunku, ale to przemilcze bo szkoda mi takich ludzi jak ty. Moźe i nigdzie na forum nie jest wspomniane źe naleźy linkować cytowane fragmenty, ale kaźdy człowiek który wie co to prawa autorskie i je szanuje taki link by podał. Więcej nie bede z tobą dyskutował bo i nie ma o czym.
Pozdrawiam
Damianos
Dodano
05.06.2005 21:10:36
Andrew Golota:
dobrze następnym razem napisze skąd zerzarłem wiadomości, Damianos ty nie cwaniakuj tutaj, bo takich nie potrzeba na forum, jak ci nie pasuje to nie pisz w moim temacie, a po drugie takich szczekaczek nie potrzebuje, i nie ma obowiązku zaznaczania skąd sie ściagneło daną informacje, jest info. to sie ciesz a nie naźekaj bałwanie

Pozdrawiam
Damianos
Dodano
05.06.2005 21:10:36
Andrew Golota
Dodano
05.06.2005 20:48:11
To sie pisze skąd sie tą wiadomość zerźnęło.
Damianos
Dodano
05.06.2005 19:27:13
no przeciez sam bym tego nie napisał :)
to normalka ale chciałem was wszystkich o tym poinformować :D
Andrew Golota
Dodano
05.06.2005 18:26:18
Skopiowałeś to z oneta.
Daishi
Dodano
05.06.2005 18:20:35
Co ma wspolnego tytul tego tematu z jego trescia ? Zdolales zrozumiec co oznacza ostatnie zdanie w tym tekscie ? Tacy tam administratorzy jak z Ciebie betatester longhorna.
EL NINO
Dodano
05.06.2005 18:18:17
Andrew Golota
Dodano:
05.06.2005 18:02:41
Komentarzy:
14
Strona 1 / 1