Microsoft AntiSpyware
Nie mogę zaktualizować tego programu.Plik pobrałem z naszej witryny.
Odpowiedzi: 10
Skorzystam z okazji i podrzucę swój problem. Ptórz od wczoraj wszelkie próby zaktualizowania bazy pali na panewce. Komunikat głosi, ze autoupdater nie moźe wykryć połączenia z siecią. Dodam, źe mam aktualną wersję programu (1.0.615), autoupdater jest aktywny, a baza jest z 21 listopada.
Czy ktoś zetknął się z podobnym problemem ?
Czy ktoś zetknął się z podobnym problemem ?
Rebe:
PS.
Czy 6,9 mln KB to jest na pewno prawidłowy rozmiar pliku ? :lol:
Bo to Rebe wersja pełna jest – z całym windowsem :wink:
Miałem wersję 1.0.5xx, która podczas działania sama uaktualniła się do 1.0.615 czyli najnowszej. Ostatnio stawiałem system od nowa i po zainstalowaniu uaktualniała się ale dalej była to 1.0.5xx. Próbowałem zmieniać datę w komputerze ale nic nie pomagało.Musiałem ściągnąć plik instalacyjny jeszcze raz i teraz nie ma problemu.
Jankol – teź tak wczoraj miałem.
Chciałem zrobić autoupdate to mi pokazywał źe mam najnowszą wersję oprogramowania (a miałem tę starszą)
Na stronie Microsoftu nie chciało mi zastartować pobieranie pliku.
Pobrałem plik z CentrumXp – uruchomiłem , zainstalowałem i co .... okazało się źe nadal mam tę starszą wersję.
Dopiero po ponownym sciągnięciu ze strony Centrum tego pliku i zainstalowaniu mam wersję najnowszą.
Spróbuj ściągnąć ponownie plik z najnowszą wersją i zainstaluj ją ponownie – moźe to pomoźe.
Chciałem zrobić autoupdate to mi pokazywał źe mam najnowszą wersję oprogramowania (a miałem tę starszą)
Na stronie Microsoftu nie chciało mi zastartować pobieranie pliku.
Pobrałem plik z CentrumXp – uruchomiłem , zainstalowałem i co .... okazało się źe nadal mam tę starszą wersję.
Dopiero po ponownym sciągnięciu ze strony Centrum tego pliku i zainstalowaniu mam wersję najnowszą.
Spróbuj ściągnąć ponownie plik z najnowszą wersją i zainstaluj ją ponownie – moźe to pomoźe.
Skoro brał stąd: http://www.centrumxp.pl/download/update/update.php?id=988 to jednak przypuszczam ,źe wątpię.
PS.
PS.
Jankol, pewnie pobrałeś starszą wersję, która to działała do końca lipca tego roku. Spróbuj pobrać ze strony Microsoft najnowszą i być moźe problem zniknie.
e..tam. Czepiacie ise – przecieź wystarczy wyłączyć w tray'u istniejacą wersję. Jakoś bowiem trudno aktualizować na źywca uźywane pliki.
jankol:
Szalenie pouczająca podpowiedź!!!
Jest o wiele mądrzejsza niz Twoje przedstawienie problemu.
Szalenie pouczająca podpowiedź!!!
Strona 1 / 1