MFS
Siemano. Grał ktoś w Microsoft Flying Simulator 2001, 2002 albo 2003?
chciałbym zasięgnąć opini o wraźeniach, jak to z nauką latania jest i jakie wymagania źeby to jakos chodziło w miarę płynnie :wink:
no to w zasadzie tyle, jak ktoś miał styczność to niech zabiera głos :D
chciałbym zasięgnąć opini o wraźeniach, jak to z nauką latania jest i jakie wymagania źeby to jakos chodziło w miarę płynnie :wink:
no to w zasadzie tyle, jak ktoś miał styczność to niech zabiera głos :D
Odpowiedzi: 9
Ja grałem na padzie Logitecha: WingMan RumblePad i przepustnicą oczywiście się reguluje ciąg. Przez szybę to tak raczej średnio widać ale za to jakie wraźenia :wink: :D
A no w 2002 to juź są polskie porty lotnicze no nie?
Przeeezajawke mam na tą gierę.
PgX, Ty miałeś do tego Joy z przepustnicą? ta przepustnica to niąsię ciąg reguluje chyba ?
A dobrze widac przez szybki w samolocie czy racej wszystko na przyrządy?
Przeeezajawke mam na tą gierę.
PgX, Ty miałeś do tego Joy z przepustnicą? ta przepustnica to niąsię ciąg reguluje chyba ?
A dobrze widac przez szybki w samolocie czy racej wszystko na przyrządy?
Ja grałem w 2002 i bardzo mi się podobało. Nawet latałem w Olsztynie i Mrągowie :wink: Strasznie skomplikowana ale realistyczna.
PS. Nie ma to jak posadzić Jumbo Jeta na pasie startowym. (jak udało mi się pierwszy raz to mało się w sufit nie wbiłem :D )
PS. Nie ma to jak posadzić Jumbo Jeta na pasie startowym. (jak udało mi się pierwszy raz to mało się w sufit nie wbiłem :D )
Ja grałem w 2002 i bardzo mi się podobało. Nawet latałem w Olsztynie i Mrągowie :wink: Strasznie skomplikowana ale realistyczna.
Skomplikowane ale fajne :!: .
Plusy to realizm gry,czujesz się jak prawdziwy pilot.
Polecam.
Plusy to realizm gry,czujesz się jak prawdziwy pilot.
Polecam.
ja tam wole jak jest rozdzielczość 1024. wole wtedy detale obnizyć niz zmniejszyć rozdzielczość.
Co do kokpitów to lux źe są jak w orginałach.
Aha! tam jest jakaś instrukcja czy jakiś plik do poczytania, jak się tymi wszystkimi instrunemtami pokładowymi posługiwać? Bo sobie odpalę i nie będe wiedział jak wystarować :D albo jeszcze lapiej – jak odpalić maszynę :mrgreen:
Co do kokpitów to lux źe są jak w orginałach.
Aha! tam jest jakaś instrukcja czy jakiś plik do poczytania, jak się tymi wszystkimi instrunemtami pokładowymi posługiwać? Bo sobie odpalę i nie będe wiedział jak wystarować :D albo jeszcze lapiej – jak odpalić maszynę :mrgreen:
Pójdzie , mój kolega grał na Rivie i gdy nie szalał z detalami i rozdzielczością to było dobrze . Myśle źe nauczyć sie nawet moźna , ale co do realizmu to nie jestem pewien . Kokpity samolotów są identyczne do orginalnych .
AAAA jak terrorysci się uczyli to biorę dwa razy i na PKiN :lol:
No ja dysponuję duronem 700, 256 Ramu, grafa GeForce 2 32MB – Pójdzie??? jakoś umiarkowanie?
A co do klawiatury to faktycznie lipa z klawiaturą najlepiej joystick – zaj..ty widziałem 2 częściowy Saiteka ale 400 zetów – trochę nie na moją kieszeń :cry:
No a jak tam z nauką piltotaźu właśnie???
No ja dysponuję duronem 700, 256 Ramu, grafa GeForce 2 32MB – Pójdzie??? jakoś umiarkowanie?
A co do klawiatury to faktycznie lipa z klawiaturą najlepiej joystick – zaj..ty widziałem 2 częściowy Saiteka ale 400 zetów – trochę nie na moją kieszeń :cry:
No a jak tam z nauką piltotaźu właśnie???
Super te gry są . Tylko trudno grać w nie na klawiaturze . A co do wymagań to oficjalne wymagania to Sprzęt:
P II 300 MHz, 64 MB Ram, WIN 95/98/XP
Ale rozsądne to PIII 800Mhz 128Mb Ram i minimum Geforce 2 MX
PS. Podobno terroryści z Al Kaidy uczyli się pilotaźu w tej grze .
P II 300 MHz, 64 MB Ram, WIN 95/98/XP
Ale rozsądne to PIII 800Mhz 128Mb Ram i minimum Geforce 2 MX
PS. Podobno terroryści z Al Kaidy uczyli się pilotaźu w tej grze .
Strona 1 / 1