Menu Start
siemano !!! mam problem z Menu Start,po dzisiejszym szperaniu po kompie coś mi sie stało z Menu Start źe w zakładce programy pisze Puste(patrz screen)...wcześniej miałem tam duźo rzeczy:(a teraz nic,nie wiem dlaczego nic nie usuwałem,a na dodatek nad zakładką Programy był jeszce skrót do Norton Utilites 2004 i do Windows Update ale gdzieś to wszystko zniknęło !! próbowałem przywracania systemu do wcześniejszych dat ale nie wiem czemu ale za kaźdym razem Przywracanie Niekompletne...pozdrawiam
Odpowiedzi: 7
Muro:
zrobiłem tak samo teź w HKEY_LOCAL_MACHINE...ale właściwie to nic tam nie zrobiłem poniewaź nie było tam tych wpisów:{,partycji mam naszczescie 6 to chyba z przenoszeniem plików przed formatem problemu nie bedzie,ale tak na wszelki wypadek jeszcze poczekam aź moźe pojawi sie mój wybawca :roll:
skoro te rady nic nie pomogły to inaczej juź sie nie da,proponuje na jaiejś partcji instalke xpka i przenosić pliki z jednej partycji do drugiej
zrobiłem tak samo teź w HKEY_LOCAL_MACHINE...ale właściwie to nic tam nie zrobiłem poniewaź nie było tam tych wpisów:{,partycji mam naszczescie 6 to chyba z przenoszeniem plików przed formatem problemu nie bedzie,ale tak na wszelki wypadek jeszcze poczekam aź moźe pojawi sie mój wybawca :roll:
Zrob wiec to samo w HKEY_LOCAL_MACHINE w tych samych miejscach.Muro:
...niestety nie pomoglo
Chyba, źe ma drugą partycję, na którą sobie zrzuci potrzebne pliczki.
Ja nie pamiętam juź kiedy miałem dysk bez drugiej tak na wszelki wypadek:).
Ale jak zgrać kompozycje nie wiem. Nie bawiłem się w to nigdy.
Ja nie pamiętam juź kiedy miałem dysk bez drugiej tak na wszelki wypadek:).
Ale jak zgrać kompozycje nie wiem. Nie bawiłem się w to nigdy.
Muro:
dzięki za rade,zrobiłem tak jak mówiłeś ale niestety nie pomoglo:{zresztą nie dało sie nawet wpisać tych wartości 0 poniewaź one juz były tam wpisane;D,no trudno chyba znowu trzeba bedzie formatować;(a czy wiecie moźe jak zachoać moje kompozycje komputera zeby po formacie znowu nie trzeba było wszystkego ustawiać od nowa?
mam smutna wiadomość ale nawet sama nazwa format mówi sama za siebie,czyli tracisz wszystko co było na dysku
dzięki za rade,zrobiłem tak jak mówiłeś ale niestety nie pomoglo:{zresztą nie dało sie nawet wpisać tych wartości 0 poniewaź one juz były tam wpisane;D,no trudno chyba znowu trzeba bedzie formatować;(a czy wiecie moźe jak zachoać moje kompozycje komputera zeby po formacie znowu nie trzeba było wszystkego ustawiać od nowa?
Muro:
w zakładce programy pisze Puste
Z Uruchom –> regedit i w:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer
wpis: NoStartMenuPinnedList
wartosc: 0 (zero)
I druga sprawa – w tym samym miejscu:
wpis: NoStartMenuMorePrograms i NoWindowsUpdate wartosc rowniez 0.
Nie "szperaj" w komputerze, jesli nie wiesz co robisz.
Strona 1 / 1