Menedżer Zadań

Mam problem z Menedżerem Zadań, ponieważ nie chce się uruchomić po naciśnięciu Ctrl + Alt + Delete. Wcześniej się włączał a teraz nie reaguje. Potrzebny mi on do zamknięcia procesu "BRDR". Bo gdy jest uruchomiony ten proces to nie mogę uruchomić instalatora.:neutral: Proszę o pomoc](*,)

Odpowiedzi: 5

Czyli zgadzamy sie do jednego że kolega [b]Patrycjusz131[/b] przekazał nam za mało informacji potrzebnych do rozwiązania problemu. :lol: Muszę przyznać że bardzo lubię czytać Twoje wypowiedzi [b]Rebe[/b], niejednokrotnie wywołują one uśmiech na mojej twarzy.
pulkownik
Dodano
25.08.2007 13:52:07
A znalazłes przeciwną ? - Ja tylko po dziale doszedłem, że w oole o XP jakieś moze chodzic. Mój post miał za cel wskazanie tego, że podałeś tylko jedną z mozliwych wersji rozwiązania dla jednej z możliwych przyczyn powstania problemu, a w konsekwencji zasugerowanie, że mogą istnieć inne. Tylko i aż tyle. Nawet nie smiałem rozważać - to zdecydowanie wykracza poza moją wiedzę - czym jest BRDR i jaki może mieć on związek z instralatorami.
Rebe
Dodano
25.08.2007 09:43:11
Nie żebym się czepiał :lol: ale gdzie [b]Rebe[/b] znalazłeś informacje że to dotyczy Home, bo ja wczytuje i nic takiego nie widzę.
pulkownik
Dodano
24.08.2007 21:59:58
Te zasady grupy to np. wirusy też leczą ? Nie żebym się czepiał, ale Twoje rozwiązanie nie musi być własciwe i to co najmniej z dwóch powodów: 1. nie ta przyczyna. 2. Mowa o Home, a nie Pro ( a w tkaim wypadku gpedit nie uświadczysz ). To była krytyka, teraz głaskanie - oczywiście, że w archiwum formum pewnie kop pare się znjadzie temaów omawiajacych podobne kłopoty i zawierajacych sugestie ich rozwiązań.
Rebe
Dodano
24.08.2007 21:22:45
Oj ludzie, ludziska, dlaczego wam się nie chce skorzystać z google. Wyszukanie odpowiedzi na Twoje pytanie zajęło mi 10 sekund. Zresztą jakbyś przeszukał to forum to byś znalazł odpowiedź. A tutaj jest rozwiązanie problemu Należy skorzystać z polecenia gpedit.msc (poprzez Start | Uruchom). Ukaże się okno Zasady grupy,z którego wybieramy pozycję Konfiguracja użytkownika, następnie Szablony administracyjne i zakładkę System. Znajdziemy tam pozycję Opcje klawiszy Ctrl + Alt + Del. Należy dokonać zmiany parametru Menedżera zadań (ustawiając na Włączone).
pulkownik
Dodano
24.08.2007 21:17:02
Patrycjusz131
Dodano:
24.08.2007 21:03:13
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1