menadzer zadan
włączam menadzera zadan a on zaraz znika
Co moze byc nietak?
Co moze byc nietak?
Odpowiedzi: 8
Dzięki będę wiedział na przyszłośc bo juź mi zniknęło po odinstalowaniu TweakXP
Ad@$:
A mnie nieraz zanika start lub w menedźerze zadań nie pokazuje zuźycia procka i zakładek nawet tego paska u góry kaźdego okna
To 2x kliknij na marginesie – znajdzie się to czego Ci brakuje.
Gagman – pacz Pan czego to ludzie nie wymyślą :wink:
Rebe:
Gagman:
Tweaker jakiś teź być moźe, jeśli z komputera więcej niź jedna osoba korzysta – warto zapytać czy czegoś nie ustawiały.
Jakoś tak chyba nie na czasie jestem, ale coś opcji typu "mrugnij" programem w tweakerach nie widziałem :lol:
Mnie chodziło o "tweaker" zawarty np. w programie WinLock. Działa on właśnie w taki sposób 8)
Wystarczy przechwycić w nim dowolne otwarte okno (np. menedźera zadań) i zaznaczyć opcję zabraniającą jego pokazywania. Wtedy odpalasz MZ, na chwilkę pokazuje się jego okienko, po czym znika...
To tyle z mojej strony.
A mnie nieraz zanika start lub w menedźerze zadań nie pokazuje zuźycia procka i zakładek nawet tego paska u góry kaźdego okna
Gagman:
Tweaker jakiś teź być moźe, jeśli z komputera więcej niź jedna osoba korzysta – warto zapytać czy czegoś nie ustawiały.
Jakoś tak chyba nie na czasie jestem, ale coś opcji typu "mrugnij" programem w tweakerach nie widziałem :lol:
EL NINO:
Trojan, wirus.
albo resztka po nim – jezeli do tego identyczny objaw z "regedit" , a system jest czysty to pozostaje tylko reinstalacja/naprawa.
Trojan, wirus.
Strona 1 / 1