Media Center
Moźe ktos wie jak zmienic język w media center. bo mam go po włosku a ustwienie na polski w opcjach regionalnych nic nie pomoga ktos wie co jest?? prosze o pomoc
Odpowiedzi: 9
a zna ktos moze linka ze spolszczeniem media center?
Witam, zrobiłem tak jak powiedziałem i sięnawet poprawiło bo zakładka Aktualizacje automatyczne jest juź po polsku, ale nazwy protokołów i usług we właściwościach połączenia sieciowego nadal są po angielsku, ale juź mi się nie chce siedziec kolejnych trzech godzin i instalowania systemu od nowa.
Dzieki wszystkim za rady i pozdrawiam :)
Dzieki wszystkim za rady i pozdrawiam :)
te dwa uaktualnienia przed wgraniem spolszczenia to:dotnetfx i NDP1.1sp1–KB867460–X86 dopiero wtedy wchodzi polska nakładka
dwie płyty są z systemem , trzecia z uakualnieniem w wersji angielskiej , dopiero po tej aktualizacji i wgraniu jeszcze dwuch aktualizacji ściągniętych z internetu , w tej chwili nie pamiętam jakich , mam je w domu , jeśli chcesz to napisze jakie. Dopiero po tym wszystkim wchodzi polska nakładka
Witam, niestety nie mam tylko jedną płytę DVD dostarczoną z kompem. Wczoraj zainstalowałem MCE bez źadnych poprawek. Później kolejno instalowałem:
I nadal pojawiają się angielskie okienka. Na pewno nie są spolszczona zakładka Aktualizacje Automatyczne we właściwościach mojego komputera.
Dzisiaj sciągnąłem obrazy płyt Windows XP MCE 2005 Z LEGALNEGO ŹRÓDŁA (info dla adminów oi modów) i znalazłem tam tylko dwie płyty, rozumiem źe na trzeciej znajdują się tylko poprawki. Jeśli się mylę to proszę o sprostowanie.
- 1. dotnetfx.exe
2. ndp1.1sp1–kb867460–x86.exe
3. restart
4. windowsxpmediacenter2005–kb900325–usa.exe
5. restart
6. mcelocpack_PLK.exe
7. restart
I nadal pojawiają się angielskie okienka. Na pewno nie są spolszczona zakładka Aktualizacje Automatyczne we właściwościach mojego komputera.
Dzisiaj sciągnąłem obrazy płyt Windows XP MCE 2005 Z LEGALNEGO ŹRÓDŁA (info dla adminów oi modów) i znalazłem tam tylko dwie płyty, rozumiem źe na trzeciej znajdują się tylko poprawki. Jeśli się mylę to proszę o sprostowanie.
Miałem podobny problem, jeźeli chodzi o to samo to zobacz: http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=44427&highlight=
jak chcesz to zamieszczę dokładny opis jak to zrobić.
pozdrawiam
jak chcesz to zamieszczę dokładny opis jak to zrobić.
pozdrawiam
Linku do tego nie mam poniewaź znajmomy kupił kompa juź z zainstalowanycm systemem. Ja go przeinstalowywałem bo dysk dzieliłem na partycje, poza tym chciałem pozbyć się róźnych innych programików które były tam zainstalowane. Zdziwiło mnie to źe instalka jest po angielsku, dopiero po chwili doczytałem sie na płycie źe zawiera ona polską nakładkę. Szczerze mówiąc to wole duźo bardziej starego XP–ka.
Ale masz jakis dokładny adres tego media potalu?>
Po pierwsze to musisz zainstalowć nakładkę polską źeby mieć polskiego Media Center, a po drugie to to jest o kant dupy rozbić. Juź jest jeden topic na temat Media Center w dziale Inne Systemy.
Strona 1 / 1