Media Center 2005 problem z laptopem hp dv9000
Witam, posiadam model hp pavilion dv9000 i sprawy miały się tak:
- windows jak to windows zaczął mulić (Media center 2005 wgrany przy zakupie), postanowiłem przeinstalować
- recovery nie działało, ani to z poziomu windowsa ani to z poziomu F11 przy bootowaniu
- usunąłem partycję C, wgrałem wersję ściągniętą z internetu czyli angielską + spolszczenie
- same błędy errory, spolszczenie nie dało się zainstalować, media center nie dał się zainstalować, co 3ci sterownik nie dał się zainstalować (są na pewno dobre)
Partycja D:RECOVERY niby jest ale nie wiem jak z niej skorzystać, skoro recovery manager nie był dostarczony na żadnej płycie osobno, ale znając życie i tak nie zatrybiłby
Dodam jeszcze, że klucz który był pod laptopem nie chciał działać i musiałem użyć pirackiego
Ogólnie kicha, chciałbym się zapytać czy jest możliwość otrzymania płytek z oryginalnym windowsem od HP lub jakąś inną drogą.
Odpowiedzi: 3
[quote=rekram]- usunąłem partycję C, wgrałem wersję ściągniętą z internetu czyli angielską + spolszczenie
- same błędy errory, spolszczenie nie dało się zainstalować, media center nie dał się zainstalować, co 3ci sterownik nie dał się zainstalować (...)Dodam jeszcze, że klucz który był pod laptopem nie chciał działać i musiałem użyć pirackiego
Ogólnie kicha, chciałbym się zapytać czy jest możliwość otrzymania płytek z oryginalnym windowsem od HP lub jakąś inną drogą.[/quote]Słówko od nadzoru.
Jeśli zamierzasz dalej operować na piratach i ich rozwiązaniach, licz się z faktem, że regulamin ściśle określa takie procedery i... zostanie to szybko ukrócone.
Zastosuj się do rady [b]Veersa[/b] [u]a tym bardziej[/u] do mojej.
Inną drogą uzyskania Windowsa jest jego zakup.
Jeśli liczysz na linki do torrentów, ciężko się tu zawiedziesz.
[quote=rekram]- usunąłem partycję C, wgrałem wersję ściągniętą z internetu czyli angielską + spolszczenie
- same błędy errory, spolszczenie nie dało się zainstalować, media center nie dał się zainstalować, co 3ci sterownik nie dał się zainstalować (...)Dodam jeszcze, że klucz który był pod laptopem nie chciał działać i musiałem użyć pirackiego
Ogólnie kicha, chciałbym się zapytać czy jest możliwość otrzymania płytek z oryginalnym windowsem od HP lub jakąś inną drogą.[/quote]Słówko od nadzoru.
Jeśli zamierzasz dalej operować na piratach i ich rozwiązaniach, licz się z faktem, że regulamin ściśle określa takie procedery i... zostanie to szybko ukrócone.
Zastosuj się do rady [b]Veersa[/b] [b]a tym bardziej[/b] do mojej [-x
Inną drogą uzyskania Windowsa jest jego zakup.
Jeśli liczysz na linki do torrentów, ciężko się tu zawiedziesz.
Jest. Patrz: strona producenta.
Strona 1 / 1