Media Center 05!! Co on sobie wymyślil??!!

Witam .wczoraj specjalnie kupilem tuner TV Hauppauge! WinTV–PVR 150 MCE i dzis chcialem obejzec sobie film na TVN. Wlączam funkcję LIVE TV i ok. Ale po ok pół godziny obraz i dzwiek znika i pojawai sie błękitne tło z komunikatem od MC: Dysk Pełny! TV nie moze byc odtwarzane poniewaz brakuje miejsca na dysku. Moźesz usunąć inne nagrania lub zmienic dysk. A ja pytam o co mu chodzi??? blink.gif Ja nic nie nagrywalem.!!!! Nie mam pilota tylko klawiature z przyciskami. Ale nie dotykalem jej w ogole. A podczal ogladania TV przez MC zauwazylem ze lampka dysku miga caly czas.wiec dysk co robi. jestem naprawdę wk.........!! dry.gif Po wyjsciu z Media centera patrze na wolne miejsce na dysku a tam tyl;e samo jest caly czas.....Czy media center do TV potrzebuje dysku??
przeciaz nie uzywam funkcji Pauzy ktora zapisuje tv na dysk......POMOCY PROSZĘ!! Jak to Wyłączyć

PS. w ustawieniach nagrywania jest ustawiona jakosc na better i dysk C. Na ktorym jest 1,7GB wolnego. i mi mowi ze te ustawienia starcza na ok. 30 min. No ale ja nie nagrywam nic........ A caly dysk mam w ogole maly bo 40GB. Ale chyba do ogladania dysk nie jest potrzebny.....bo np. ChrisTV nie uzywa dysku(lampka nie miga) :shock: POMOCY!! moze wiecie o co chodzi. napiszcie na forum lub GG.3538826

Odpowiedzi: 0

sender28
Dodano:
17.12.2005 17:16:30
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0