medal of honor dodatek...
Mam taki dodatek do Medala: Medal of Honor Allied Assault – Breakthrough.Przy instalacji instaluje (heh :) ) sie patch.ale tu pojawia sie zonk.wyskakuje okienko ze nie mam wersji us albo eng.to smiszne ale ja mam taka wersje (bo jaka inna? azerbejdzanska? :) )czy moze wie ktos o co chodzi?
Odpowiedzi: 14
no pewnie źe trzeba zmienić wpis w rejestrze. standartowo masz końcówkę 130 a musisz ją zamienić na 200 i będzie hulało. Ja instalowałem jakieś pół roku temu i miałem podobne problemy.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
znalazłem coś takiego:
Mam nadzieję źe o to chodzi – jeszcze nie miałem okazji przetestować...
Pozdrawiam i dzięki za pomoc :)
[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREEA GAMESMedal of Honor Allied Assault1.1.12.200]
Mam nadzieję źe o to chodzi – jeszcze nie miałem okazji przetestować...
Pozdrawiam i dzięki za pomoc :)
jak wiesz lepiej to moźe powiesz co wpisać i gdzie?? panie kolego :lol:LOL!:
Raczej wpisac do rejestru a nie zassac :lol: :lol: :lol:
Raczej wpisac do rejestru a nie zassac :lol: :lol: :lol:
musisz zassać wpis do rejestru, albo pacza niemieckiego takiego jak mam ja, u mnie wszystko gra :D
Moim zdaniem to patch niepasuje to tej wersji gry i poprstu trzeba sbie zciągnąć odpowiednieg do wersji patcha i wszystk bedzie działało
No i w tym problem źe mam tego patch'a do wersi 1.11 ale przy instalowaniu go mówi mi źe jest przeznaczony tylko do wersji US lub UK
:?
Potrzebuję chyba coś takiego co by go oszukało źe mam właśnie wersję US...
:?
Potrzebuję chyba coś takiego co by go oszukało źe mam właśnie wersję US...
poszukaj na stronach klanowych pacza do v.1.11, napewno znajdziesz, tylko muisz wiedzieć źe po spaczowaniu do v.1.11 potrzebny Ci będzie crack z takie własnie wersji, bez tego nie uruchomisz gry :D
Hej!
Bardzo chętnie bym się dowiedział czegoś więcej na temat tego patch'a do wersji US lub USA
Ma ktoś to jeszcze na kompie albo zna jakiś adres gdzie to moźna ściągnąć?
Był bym bardzo dźwięczny :)
Bardzo chętnie bym się dowiedział czegoś więcej na temat tego patch'a do wersji US lub USA
Ma ktoś to jeszcze na kompie albo zna jakiś adres gdzie to moźna ściągnąć?
Był bym bardzo dźwięczny :)
a co ma Sperhead do tego, jakby wersja medala AA była nie taka jak potrzeba to by nie zainstalował i wyskoczyłby mu komunikat źe trzeba wersje 1.11, bo własnie taka musi mieć zeby zainstalować dodatek, a to o czym pisze, źe nie ma wersji us lub uk to chodzi o to źe gra widzi ze jest instalowany na windowsie pl, trzeba zassać z neta plik wpisu rejestru, jak chcesz to to daj znac na pw. a taka moja prywatna rada, to wersje mohaa 1.00 najlepiej spaczować do v.1.11 niemieckim crackiem i wtedy nie ma problemów. :D :D :D
Myślę źe tu nie chodzi o to źe gra piracka tylko źe moźe wersja Medal of Honor Allied Assault lub Medal of Honor Allied Assault – Spearhead jest nie taka jak powinna.
LiptonX:
Ten błąd moźe byś spowodownay piracką wersją gry .
Nie moze, a na pewno.
Ściągnij sobie patcha z netu i będzie ok.
Ten błąd moźe byś spowodownay piracką wersją gry .
Strona 1 / 1