MD Sony MZ–S1
Zakupiłem Sobie uźywanego MiniDisca Sony MZ–S1. Wszystko OK tylko jeden problem nie mam do niego softu. Moze wiecie z kąd moźna pobrac sofcik do niego źeby coś nagrac aha i czy da rade na MD wrzucać mp3 albo jakies takie formaty źeby mieściło wiecej muzy niź na normalnym CD
Odpowiedzi: 3
Witam ja mam Mini disca MZ–NE410 i mam problem z oprogramowaniem SonicStage chyba 1,5
nie moge importować plików ani nagrywać bo wyskakuje mi błąd, mam orginalny program dołączony do mini diska który chodził u dawnego właściciela.
Po ściągnięciu programu z linku podanego wyźej program wogóle nie chce mi się uruchomić.
niemam pojęcia co robić (mam win XP)
nie moge importować plików ani nagrywać bo wyskakuje mi błąd, mam orginalny program dołączony do mini diska który chodził u dawnego właściciela.
Po ściągnięciu programu z linku podanego wyźej program wogóle nie chce mi się uruchomić.
niemam pojęcia co robić (mam win XP)
dzięki za programik. A dopiero go ściagam. A da rade wgrać jakoś na MD pisoenki w takim rozszerzeniu np. mp3 źeby sie miesciło ok 150 piosenek a ni w rozszerzeniu Atrac3 i sie mieszcza ok 20 (tak jak na zwykłym CD )
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Tak sie sklada, ze jestem w posiadaniu takiego odtwarzacza (inny model). A co do oprogramowania to znajdziesz je tu: http://www.connect.com/OSXP.html.
Strona 1 / 1