MatÓrka 2k4 ;)

no chwalcie sie jak wam poszlo. czy sie sciagi przydaly itd ?

przegladalem tematy i te z woj. slaskiego wymiataja :) najprostrze na pierwszy rzut oka wydaly mi sie w mazowieckim i warminsko–maurskim. u mnie na podlasiu tez nie bylo zle...

Odpowiedzi: 8

The_judge:
czy sie sciagi przydaly?

Nie w tym to w przyszłym roku :mrgreen: :wink:
Gagman
Dodano
11.05.2004 20:35:42
Na slasku tematy nie byly zbyt ciekawe... Na szczescie siedzialem w przedostatniej lawce i cosik sie napisalo. Pisalem na 1 temat i chyba powinienem zdac :D Okarze sie za tydzien we wtorek...
dexter
Dodano
11.05.2004 20:30:30
Ano kosili ale i podpowiadali ehm podpowiadaly.
My po 2:30h dostalismy 2kanapki,2cukierki,bulke slodka,soczek w kartoniku i wode niegazowana.
theboss78
Dodano
11.05.2004 20:26:09
to u was kosili za sciagi :? hmmm u nas sorki chodzily i podpowiadaly kazdemu czy dobre lektury mamy dobrane :wink:

siedzialem w 8 lawce od komisji. u mnie bylo nawet fajnie: mamuski zrobily kanapki, dali nam po paczce wafelkow i 2x maly Arctic niegazowany.
FlaQs
Dodano
11.05.2004 20:22:28
Calkiem fajnie.Siedzialem w 4 lawce od komisji, sciagi byly ale sie nie przydaly bo wszystko bylo w glowie.
U nas jeden nawet wpadl ze sciagami, dyrektora nie bylo wiec tylko zostaly mu zabrane sciagi.

Przegladajac tematy w mazowieckim najlatwiejszy wydal mi sie 3 temat.
Ja pisalem 1 temat oczywisice w lodzkim.
theboss78
Dodano
11.05.2004 20:15:45
FlaQs:

PS czyzby nasz forumowy Sedzia tez pisal w tym roku mature :?: :mrgreen:

Nasz Sędzia ma to juź za sobą (nie wiem czy dawno, ale za sobą) :wink:
Pawek
Dodano
11.05.2004 20:14:46
u mnie chyba nie bylo tak zle... (woj. Lubelskie) sciag nie bralem duzo, ot tylko uniwersalne wstepy i zakonczenia do motywu i bohatera oraz komplet mini sciag Greg'a. o polski sie nie martwilem... jutro czeka mnie przeprawa pod tytulem chemia :twisted:

PS2 jak dobrze pojdzie to pod koniec maja bede juz studentem chemii na UMCS'ie (egzamin przy maturze)
FlaQs
Dodano
11.05.2004 20:10:45
u mnie chyba nie bylo tak zle... (woj. Lubelskie) sciag nie bralem duzo, ot tylko uniwersalne wstepy i zakonczenia do motywu i bohatera oraz komplet mini sciag Greg'a. o polski sie nie martwilem... jutro czeka mnie przeprawa pod tytulem chemia :twisted:

PS2 jak dobrze pojdzie to pod koniec maja bede juz studentem chemii na UMCS'ie (egzamin przy maturze)
FlaQs
Dodano
11.05.2004 20:10:45
The_judge
Dodano:
11.05.2004 20:02:07
Komentarzy:
8
Strona 2 / 2