Mam problemik z GG !!!

Siemka nie wiem co sie dzieje ale gdy wlaczam kompa isie lacze z netem to wlaczam gg i lipa kaze mi sie zarejestrowac hmmm odinstalowalem go i zaistalowalem ponownie ito samo sie dzieje nie wiem dlaczego co jest grane .

Odpowiedzi: 6

davido wiem jak rozwiazac twój problem ,jesli wiem to chyba wiesz jaki masz nr. gg . no to jak masz swój ten nr. gg i włańczasz gg i pojawia ci sie rejestrator co nie i tam jest napisane małymi literkami źe " ma juź swoje konto" czy coś rakiego no i zaznaczasz to klikając na to w kwadracik. no i tam wpisujesz swoj nr. gg i sie rejestrojesz a jak masz haslo do swego konta w gg to napisz go tam a jesli nie to nic tam nie pisz. problem mam nadzieje jeste rozwiazany . :idea: :idea: :idea: :roll: :roll:
mefisto_k
Dodano
23.08.2003 20:51:29
Masz stałę łącze czy nie?Tam przy rejestracji,jest podany jaki ma być typ połączenia?Czy dial–up czy stałe łącze lan?I czy ma wykrywać serwer proxy czy nie?Lub opcja własne ustawienia proxy?Czy to coś z tym jest związane? :?: :?:
Fabian
Dodano
23.08.2003 18:40:35
to spróbuj się zarejestrować u kumpla albo w cafe
Zygo
Dodano
23.08.2003 17:16:34
Ja wiem ze musze sie zarejestrowac wlasnie prubuje ale on sie cos wali gg. rejestruje sie ale wsykakuje polecenie ze "nie moze zarejestrowac uzytkownika problem z polaczeniem sprubuj pozniej" ale jak sie rejestruje to ja jestem podlaczony do netu i co teraz mam zrobic HELPPPPPPPPPPPPPP !!!

23.08.2003 17:06:57
Instrukcje instalacji masz na stronie http://www.gadu–gadu.pl/przewodnik.htm .Masz tam wszystko napisane. :wink: :wink: :wink:
Fabian
Dodano
23.08.2003 16:52:19
Po prostu się zarejestruj... Nie widzę problemu. Poza tym podczas tego procesu masz do wyboru dwie opcje (nowy uźytkownik – dostaniesz nowy numer, stary uźytkownik – podajesz stary numer i hasło do niego). :shock:
Pawek
Dodano
23.08.2003 16:14:03
davido
Dodano:
23.08.2003 16:00:18
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1