mam problem z wyswietleniem strony co robić?help!!!
Jestem kiepski w obsłudze no i mam problem Jakis czas temu przestały mi działac na stronach internetowych elementy ruchome zamiast nich jest tylko ramka z krzyźykiem pomózcie please!!
Odpowiedzi: 8
Jak powiedzialem na poczatku kiepsko mi jeszcze idzie na kompie wiec gdybym mogl prosic blizsze informacje jak to zrobic bylbym wdzieczny
Najwidoczniej Flash Player się kaszani bo na górze pod tableką jest flashowy baner Allegro.
Nie masz zainstalowanego jakiegoś oprogramowania mogącego blokowac takie elementy? Antywirus, zapora, jakieś inny program filtrujący tresci na stronach www?
Uźywasz IE? Spróbuj usunąć kontrolkę i zainstalowac ją jeszcze raz.
Nie masz zainstalowanego jakiegoś oprogramowania mogącego blokowac takie elementy? Antywirus, zapora, jakieś inny program filtrujący tresci na stronach www?
Uźywasz IE? Spróbuj usunąć kontrolkę i zainstalowac ją jeszcze raz.
tak flash player. moze podam jeszcze jeden przyklad na stronie forum w ramce z faq, szukaj.... itd mam tez tą ramke nie wiem co moze byc powodem juz zresetowalem ustawienia sieci web i nic [/url]
Jaką masz przeglądarkę (własciwie od tego powinienem zacząć)?? Masz zainstalowanego flash playera ?? Moźe jakieś oprogramowanie "wycina" Ci te elementy ??
zrobiłem tak jak powiedziales i jest nadal tak samo spróbuje opiesac mniej wiecej o co mo chodzi np. na stronie głownej onet znajduje sie u góry tylko ramka z krzyzykiem podobnie jest w niektórych miejcach z reklamami. niektóre strony całe otwieraja sie jako ramki z krzyzykami. mam nadzieje ze zrozumiesz mniej wiecej.
W tym samym miejscu jest przycisk "Przywróc domyślne" – uźyj go. Jeźeli to nie pomoźe to podaj przykład takiej strony z opisem którego elementu nie widzisz tak jak trzeba.
mam zaznaczone
Opcje internetowe –> Zaawansowane –> Odtwarzaj animacje na stronach sieci Web. Sprawdź czy masz zaznaczone.
Strona 1 / 1