Mam problem z usunięciem plikow z SVI

na dysku c w folderze SVI mam katalog restore (jakies tam cyferki) a w nim katalogi RP 1 i RP 2 oraz jakies pliki, w katalogu RP 1 jest pelno plikow o rozszerzeniu dll, oraz katalog SnapShot w ktorym sa pliki dat, cfg oraz wiele kluczy rejestru (Registry_Machine_System)! Czy moge usunąc zawartosc folderu SVI i co moze spowodowac kasowanie tych kluczy w stosunku do tego programu SnapShot jezeli go ni uzywam!

Prosze niech kots odpowie jak usunac te pliki bo potrzebne jest mi miejsce na dysku a komputer wyswietla przy probie usuniecia tych plikow komunikat ze " Nie mozna usunac pliku: plik uzywany jest przez inna osobe lub program. Zamkmnij inne programy by mozna..."
Inne progsy mam zamkniete. Aha i powiedzcie czy niespowoduje usuniecie tych plikow jakichs wiekszych szkod?
Prosze o szybką w miare odpowiedz

Odpowiedzi: 1

Jeśli usuniesz folder SVI system WIN. nie zostanie uszkodzony

moze zostać uszkodzony program ACCESS

odinstaluj ptogram SnapShop po restarcie mozesz usunąc folder

mysz 1
Dodano
11.06.2006 17:05:39
  • Rebe 11.06.2006 18:58:01

<DIV> <DIV>mysz1 - a&nbsp;po co te kombinacje?</DIV> <DIV>&nbsp;</DIV> <DIV>&nbsp;</DIV> <DIV>danieltm88 - wyłącz przywracanie systemu to i miejsce się zwolni.</DIV> <DIV>Nie chcesz rezygnować z restoreto: po pierwsze znień rozmiar przestrzeni dyksowej przeznaczony na punkty, a po drugie - z poziomu narzedzia "oczyszczanie dysku" usuń wszystkie punkty poza ostatnim.</DIV></DIV>

danieltm88
Dodano:
11.06.2006 16:19:02
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1