Mam problem z pulpitem !!
Mam problem z pulpitem mam go zablokowanego moge tylko naciskac dostosuj pulpit i jeden kolor pulpitu wybrać ale a niemoge tapety co zrobic ??
Odpowiedzi: 14
jeden cos sensownego napisal tylko czy mi sie uda to zrobic !dziex!
edit–
Ej weszlem w edytor rejestru i wchodzilem po folderkach jak trzeba ale nie ma couretversion(czy jakos to sie pisze)!
edit–
Udalo sie ale musialem szykac gdzie indziej niz pisales !!DZiex za wszystko!
edit–
Ej weszlem w edytor rejestru i wchodzilem po folderkach jak trzeba ale nie ma couretversion(czy jakos to sie pisze)!
edit–
Udalo sie ale musialem szykac gdzie indziej niz pisales !!DZiex za wszystko!
aź mi się go źal zrobiło: :)
start –> uruchom –> regedit –> OK
Otwierasz te klucze i usuwasz wartość Wallpaper jeśli tam jest
start –> uruchom –> regedit –> OK
Bobi gdzieś:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies
W podkluczach Explorer, System, ActiveDesktop jeśli są równieź
Otwierasz te klucze i usuwasz wartość Wallpaper jeśli tam jest
Ej daj swoje gg bo ja w takie rzeczy na kompie wchodze pierwszy raz !
chomo:
ja pitole temat znalazlem ale nie lapie sie co tam piszo.Wiem ze na koncu cos sie o wallpaper ale nic o tym nie kumam !
No tam jest podany klucz, z którego naleźy usunąć wpis Wallpaper. Czyli musisz uruchomić edytor rejestru (o tym jak go uruchomić to na forum poszukaj ;) ), przejść do klucza tam wymienionego i usunąć tenźe wpis.
ja pitole temat znalazlem ale nie lapie sie co tam piszo.Wiem ze na koncu cos sie o wallpaper ale nic o tym nie kumam !
chomo:
nie nie bede robil foramata i napewno nieprzeźyje pomuźcie prosze !
Hmmm tak sobię myśle – co niejasnego napisałem. Moźe Ty nie wiesz gdzie jest szukajka ?? No to jest na górze strony pomiędzy FAQ a Uźytkownicy, z takim obrazeczkiem:

nie nie bede robil foramata i napewno nieprzeźyje pomuźcie prosze !
No to moze zostaw w spokoju ? Jakos przezyjesz chyba ? Ewentualnie formata mozesz se zrobic :P .
ej moze znajde ale ja nic nie kapuje z tym wallpaperem !!
To Ci dokładniej napisze – wpisujesz w wyszukiwarkę wallpaper, ustawiasz dział bezpieczeństwo, ustawiasz Sortuj według: rosnąco. Klkasz Szukaj. Pod piątą pozycją od góry będzie temat z kłódeczką – i tam na samym dole jest napisane z jakiego klucza naleźy ten wallpaper wywalić.
Jak teraz nie znajdziesz to juź kurde nie wiem jak Ci pomóc ...
Jak teraz nie znajdziesz to juź kurde nie wiem jak Ci pomóc ...
no ale jakos mi pomuzcie bo szukam i nic !!
Musisz znalezc sam, bo Żółty Ci nie da. Zostal mu sie ostatni.
Ej nie moge tego znalesc mozesz mi dac linka?
Ej nie moge tego znalesc mozesz mi dac linka?
Strona 1 / 1