Mam problem z logowaniem do windowsa

Witam mam taka prosbe moglby mi ktos pomoc ? mianowicie kiedy loguje sie do windowsa obraz mi sie zacina jest pulpit ale nic nie moge zrobic klikam prawym przyciskiem myszy i nic dopiero jak wejde do managera zadan wyloguje sie i jak ponownie sie zaloguje wtedy wszystko dziala jednak chcialbym zlikwidowac ten problem  lecz nie zabardzo wiem jak dlatego bardzo bym prosil o pomoc

Odpowiedzi: 1

System czysty od śmieci wirusów robali i takich tam ??

W podglądzie zdarzeń nic nie ma na ten temat ??

Od kiedy tak jest ??

W trybie awaryjnym też tak jest ??

Logowanie na inne konto też takie kłopoty sprawia ??

Żółty
Dodano
08.01.2007 01:49:30
  • Suhy 08.01.2007 23:17:37

to znaczy system jest czysty w podgladzie zdarzen nic nie znalazlem . Ten problem jest za kazdym razem kiedy zainstaluje windowsa i zainstaluje sterowniki do czegokolwiek ale dlatego ja nie wiem czy moze wine ma plyta glowna albo jakis ze sprzetu procz karty graficznej ktora mam nowa <br>

• yaruko 08.01.2007 23:51:36

Czy sterowniki, które masz zainstalowane są zgodne z WHQL? Próbowałeś zainstalować podejrzane urządzenia na domyślnych sterownikach Windows, o ile są wspierane?

• Suhy 09.01.2007 01:01:45

tzn ja mam karte ATI Radeon 9600 myslalem ze WHQL dziala tylko w nvidii dlatego nie wiem zabardzo , a jezeli chodzi o urzadzenia podejrzane to jakie np to moga byc? <br>

• kamaa 09.01.2007 02:03:43

<p>a jak się zachowuje PC w Trybie Awaryjnym ?? czy próbowałeś podmienić explorer'a ??</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp; <br>&nbsp;</p>

• dizel1988 09.01.2007 08:47:01

<P>jak włączysz komputer i nic niema na pulpicie to włącz menadżer zadań, wejdź w zakładke procesy i jak będzie taka możliwość to powiększ to okno maksymalnie i zrów screena tych procesów bo najprawdopodobniej włącza się jakiś proces który właśnie blokuje ładowanie się pulpitu. </P> <P>Miałem też tak kiedyś że proces co prawda nie blokował ale znacznie opóźniał ładowanie pulpitu i trwało to około 5 minut zależało od dnia.</P>

Suhy
Dodano:
07.01.2007 23:49:39
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1