Mam problem z instalacja wina xp POMOCY!!!

Witam mój problem jest dość nietypowy. Pierwszy raz się z tym spotkałem. Zaczne od początku bo dla mnie to ciut skąplikowana sprawa... W sobote zostawilem właczonego kompa... (kumpel siągał odemnie filmy) i poszedlem na zakupy. Po powrocie zlapałem tzw. "zawiacha" i nic nie mogłem zrobić. Chciałem zrestartowac kompa ale on wieszał się nawet przy włanczaniu (zawsze w tym samym momenice na ekranie logo wina wraz z "przesuwającym się" paskiem). Wkońcu to ustępiło. Następnie po zalogowaniu wina komputer przy wczytywaniu programów typu skype restartował się (też zawsze w tym samym czasie). Postanowiłem go sformatować lecz to nie był koniec moich problemów. Komuter zawieszał się przy instalacji zawsze 35 minut przed zakończeniem. I teraz siedzę na wine ME... bo xp mi nie chce odpalić. Próbowałem nawet zrobic nakładke zlecz z negatywnym skutekiem (znowu zawias). Dodam że nawet usunuołem partycje i stworzyłem ją odnowa (ale przez program instalacyjny wina XP). Narazie nie mogę usunąć wszystkich partycji ponieważ muszę ponagrywać dokmanty. Jeśli podobny temat był juz proszę o linka do niego... Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam

Odpowiedzi: 2

Właśnie o to chodzi że były dobre. Bo wcześniej mi normalnie chodził xp. Od nie pamiętnych czasów... zresztą próbowałem zainstalowac na kompie od kumpla ale tam były jeszcze większe problemy... A co do obrażania się to nie mam zamiaru:mryellow: A i kumpel przyniósł swój dysk z winem xp i chodzil
Urban87
Dodano
11.07.2007 00:06:44
Takiego tematu gdzie występuje "zawiacha" rzeczywiście nie było. Tylko mi tu się nie obrażaj . Ale było sporo tematów z informacją ,że system na Win98 czy Win Me działa , a na XP nie chce , . Winowajcą w 99% była zawsze, pamięć RAM. Tylko nie pisz ,że pamięć/pamięci były dobre . Andrzej L. też był dobry , a już nie jest, ot co.
Seeker
Dodano
10.07.2007 07:47:14
Urban87
Dodano:
10.07.2007 02:32:48
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1