Mam problem pomoźecie :( Coś z biblotekami dll chyba :(
Posiadam system windows xp sp2 pewnego wieczoru cos tam robiłem na komputerze w pewnym momecie zawieszka no to twardy restart. Komp uruchomił się ponownie i zaczeło wyskakiwać kilka komunikatów ze jakies bibloteki dll wymagają sprawdzenia chkdsk nie moglem wejść w to bo zaczeło coś wyskakiwać ze zaincjowanie jakiegoś błedu nie pamietam dokładnie bo nie zanotowałem tego nigdzie a na forum jestem nowy kolega mi polecił źe tutaj się duźo problemów rozwiązuje nie takie jak moje. Więc komputer się zawiesił i .. wyskoczył czarny ekran z napisem coś ze brak biblotek dll nie pamietam jakich i wszystko stało coś podobnego do problemu Nie moźna uruchomić systemu Windows XP, poniewaź brakuje następującego pliku lub
jest on uszkodzony: WINDOWSSYSTEM32CONFIGSYSTEM
Nie moźna uruchomić systemu Windows XP, poniewaź brakuje następującego pliku lub
jest on uszkodzony: WINDOWSSYSTEM32CONFIGSOFTWARE
ale to nie to ale taka sama reakcje były ten problem teź często występował umnie nawet do dzis nie wiem czym on jest spowodowany. Ale do źeczy nastepnie włączyłem konsole odzyskiwania i zrobiłem chkdsk nic nie pomoglo to pozniej zaczol kopiowac nowe pliki do windows i myslalem ze juz wszystko bedzie dobrze chociaz wygladało to jak by zaczeła się nowa instalacja ale nie wybierałem rzadnej partycji i tym podobnych kroków jak przy instalacji nowego systemu.
Więc wszystko się zainstalowało a teraz się uruchamia do połowy i komputer się sam restartuje i tak w kółko czy moźna coś z tym zrobić zgóry dziękuje.
Swiatol
jest on uszkodzony: WINDOWSSYSTEM32CONFIGSYSTEM
Nie moźna uruchomić systemu Windows XP, poniewaź brakuje następującego pliku lub
jest on uszkodzony: WINDOWSSYSTEM32CONFIGSOFTWARE
ale to nie to ale taka sama reakcje były ten problem teź często występował umnie nawet do dzis nie wiem czym on jest spowodowany. Ale do źeczy nastepnie włączyłem konsole odzyskiwania i zrobiłem chkdsk nic nie pomoglo to pozniej zaczol kopiowac nowe pliki do windows i myslalem ze juz wszystko bedzie dobrze chociaz wygladało to jak by zaczeła się nowa instalacja ale nie wybierałem rzadnej partycji i tym podobnych kroków jak przy instalacji nowego systemu.
Więc wszystko się zainstalowało a teraz się uruchamia do połowy i komputer się sam restartuje i tak w kółko czy moźna coś z tym zrobić zgóry dziękuje.
Swiatol
Odpowiedzi: 1
dziękuje bardzo tobie bardzo
Strona 1 / 1