MAm problem...maiłem piracka wersje...tak mi zains....

Witam..a więc maiłem piracka wersje windowsa...XP Pro..zainstalowali mi odrazu w skepie gdiz ekupięlm..ble..ale co tam...a ze nie lubei piracic..kupilem Pakiet Microsoft OEM System Bulider....No i co..myslaem ze pojdzie jak po masle..a tu nie za bardzo..albo pisze ze strce wszystkie dane albo ze na innej partycji mam zainstalowac..czy jest jakis sposob aby nie tracac plikow zainstalowac orginalna winda??
Pzdr..prosze o odpowiedzi..a najlepiej o kontakt na GG 1545024..
Pzdr :wink:

Odpowiedzi: 4

Loozik temat jzu mozna zamknąc..działa wszystko good...mam płyte głowna Abit AN8 Fatal1ty...a ona ma zintegrowana karte sieciowa..wystarczyło wgrac stery i jazda...hehe..dzieki i pozdro...
Slifer
Dodano
13.04.2006 12:26:41
Hmmm... więcej niewiadomych niź wiadomych w tej Twojej odpowiedzi.
Zainstalowałeś, jak? Nainstalowałeś nowy system na stary podając inny klucz?
Skoro nie znajduje kabla sieciowego to moźe trzeba sterowniki zainstalować, skonfigurowac na nowo sieć etc
W jaki sposób łączysz sie z netem?
Bobi
Dodano
13.04.2006 11:06:42
Ta..ale dzieki to nei dziala..zainstalowałem..a teraz nie znajduje kabla siecowego..czyli tego co mi najbardzoej potrzebne...heh
Slifer
Dodano
13.04.2006 01:05:31
Specjalistą od spraw licencji nie jestem toteź nie chcę Cię w błąd wprowadzić.
Nie wiem jak jest z OEM'ami, czy moźesz zmienić po prostu klucz produktu spisany z nowego systemu czy trzeba zainstalowac system od nowa/uaktualnić nie tracąc danych a jedynie podając nowy klucz podczas instalacji.
Być moźe znajdzie się ktos kto ma w tej kwestii więcej informacji.
Bobi
Dodano
12.04.2006 23:24:39
Slifer
Dodano:
12.04.2006 22:15:30
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1