MAM MAŁY WIELKI PROBLEM ;(
cze sprawa wyglada tak preferuje windowsa 2k lecz musze pracowac na xp dlatego ze nie ma na 2k takich gier karcianych jak na xp... chodzi o kierki, piki itp grach internetowych w start/programy/gry. Czy jest jakas mozliwosc aby te gry dzialaly na windows 2k a dokladnie (2ooo sp4 pl).
Niestety ojcowi nie da sie tego przetlumaczyc zeby gral przez przegladarke, ma miec te gry i juz... privatesmilies
Bardzo bardzo prosze o pomoc
PS: oczywiscie wgralem te exeki z xp na 2k ale wyskakiwal jakis blad ze dll. nie ma takeigo i takiego to wgralem je ale dalej kapa, pewnie trzeba je wgrac w odpowiednie miejsca.. ale jakie i jak ?
Niestety ojcowi nie da sie tego przetlumaczyc zeby gral przez przegladarke, ma miec te gry i juz... privatesmilies
Bardzo bardzo prosze o pomoc
PS: oczywiscie wgralem te exeki z xp na 2k ale wyskakiwal jakis blad ze dll. nie ma takeigo i takiego to wgralem je ale dalej kapa, pewnie trzeba je wgrac w odpowiednie miejsca.. ale jakie i jak ?
Odpowiedzi: 2
tak tylko ze w xp te gry sa w "C:\Program Files\MSN Gaming Zone\Windows\bckgzm.exe" a w 2k nie ma takiego folderu.. i jeszcze jak mam znalesc jakie dll ta gra wymaga ? pzdr nie zeby szedl na latwizne ale moze mi ktos zapakowac te wszystkie tzn 5 gier internetowych..wzraz z plikami jakie musza byc by je uruchomic, bede bardzo wdzieczny luquez@o2.pl
ps: ok mam tu sa wszystkie pliki z dll i innymi exe potrzebnymi do otwarci tych 5 gier C:\Program Files\MSN Gaming Zone\Windows.. mialem te wszystkie pliki juz na 2k skopiowane ale na pulpicie zrobilem folder msn gaming lecz te gry nie wchodzily ... dlaczego ? czy jak je wrzuce na 2k tutaj C:\Program Files\MSN Gaming Zone\Windows to beda hulac ;) ?
ps: ok mam tu sa wszystkie pliki z dll i innymi exe potrzebnymi do otwarci tych 5 gier C:\Program Files\MSN Gaming Zone\Windows.. mialem te wszystkie pliki juz na 2k skopiowane ale na pulpicie zrobilem folder msn gaming lecz te gry nie wchodzily ... dlaczego ? czy jak je wrzuce na 2k tutaj C:\Program Files\MSN Gaming Zone\Windows to beda hulac ;) ?
Spisz nazwy dll'ek i wyszukaj w XP, potem przekopiuj w to samo miejsce co w XP.
Strona 1 / 1