mam mały problem, no moźe duźy z tv toolem
podłączyłem juź tv z kompem i chce źeby mi wyświetlało jednocześnie to samo co jest na monitorze w tv, jeśli robie to bez źadnego programu tylko ze sterowników nividy to to moge se tylko przełączyć na tv ale monitor jest wyłączony ale mi przynajmniej działa, to więdz ściągnąłem se tv tool pewnie coś musze se w ustawieniach zmienić bo wyświetlają się na tv kolorowe paski.
GF3 Tit 200 64 Mb
tv tool ver 9.5
nie wiem moźe to wam w czym pomoźe w pomocy mi :)
GF3 Tit 200 64 Mb
tv tool ver 9.5
nie wiem moźe to wam w czym pomoźe w pomocy mi :)
Odpowiedzi: 1
Ja mam Gainward'a GF3 Ti200GS i mam (miałem) podobny problem. Prawdą jest źe GF3 jako jedyne nie posiadaja klonowania obrazu bo jest duźą wadą dla tych co chcą oglądać obraz komputera na TV. Program TVTool to jest tylko połowiczne. Na ekranie monitora pokazuje się obraz bardzo zniekształcony (przynajmniej u mnie, ale coś widać) a na ekranie telewizorka normalny obraz (tylko źe trochę przesunięty, ale moźna go wyregulować). Zdenerwowałem się z tego powodu źe musiałem go regulować za kaźdym razem oraz z tego powody źe nie mogłem znaleść dobraj wersji tego programu a co najgorsze dobrego cracka :–) Teraz poprostu przełączam sobie tylko na TV i juź. Obraz źyletka w rozdziałce 1024x768.
Strona 1 / 1