Mam kłopot z windowsem media player 9 beta
zainstalowałem windowsa media playera 9 w Xp i jak np nic na kopmie nie robie tylko gra muzyka to po pewnym czasie pojawia sie komunnikat ze wystąpił bład i aplikacja zostanie zamknieta. Co z tym zrobic ? da sie jakos odinstalowac media playera ?
Odpowiedzi: 15
Wiesz ja jesli czegos nowego nie przetestuje to mnie sumienie będzie dręczyło :D:D:D
A ja z innej beczki :jeśli działa Wam coś bardzo dobrze ,to po co ten pęd do niesprawdzonych programów???Bo ładne , bo ciekawe ,wiruski teź są ładne.......
Czy jak kupujecie samochód to teź non stop wymieniacie silnik ,albo kręcicie gaźnik????
Czy jak kupujecie samochód to teź non stop wymieniacie silnik ,albo kręcicie gaźnik????
Polecam RealOne Player...
Szczęścia ...z betą.[nie dostaniesz rozwodu,albo preinstalacja!!!!].
Szczęścia ...z betą.[nie dostaniesz rozwodu,albo preinstalacja!!!!].
To spróbuj zainstalować innego playera. :)
Czy ty masz mnie za durnia czy tylko myslisz ze nie nie przyszedl mi do glowy najprostrzy sposób:) ?
To próbowałem i nie pomaga.
To próbowałem i nie pomaga.
Spróbuj w ten sposób kliknij prawym klawiszem na np filmie, wybierz otwórz zapomocą/wybierz program... w okienku które się pojawi wybierz program i zaznacz opcję zawsze uźywaj wybranego programu do..... a następnie OK.
A ja mam pytanko. Jak odinstalować to gówno czyli Windows media player 9 po jego zainstalowaniu wszystkie filmy i pliki muzyczne są w nim odtwarzane. Nie pomaga ustawienie we wlasciwosciach folderow ,ze np mpeg ma mys odtwarzany w best playerze
Ewentualnie Format :(
Ewentualnie Format :(
Trzeba pomyśleć,zanim poderwie się "betę".
Beta jest dobra do ucha,a odinstalować nie,tylko PRZYWRACANIE–jeźeli masz jakikolwiek punkt przywracania sys.
Pozdrawiam.
Beta jest dobra do ucha,a odinstalować nie,tylko PRZYWRACANIE–jeźeli masz jakikolwiek punkt przywracania sys.
Pozdrawiam.
Hehe ja na razie nie mam zadnych błedów lecz wkuzające jest to ze w niektórych filmach czy formatach video nie mozna przewina filmu czy teledysku dalej.Mam nadzieje ze tak bedzie tylko w becie !!!
i tak masz fajnie ja jak go sobie zainstalowałem to sie go nawet włączyć nie dało, a WinXp mam orginała.
odinstalować tylko bety się nie da bo przynajmniej u mnie wyrzuca wmp xp. tak jak mówi MenelutoR trza przywrócić system
odinstalować tylko bety się nie da bo przynajmniej u mnie wyrzuca wmp xp. tak jak mówi MenelutoR trza przywrócić system
i tak masz fajnie ja jak go sobie zainstalowałem to sie go nawet włączyć nie dało, a WinXp mam orginała.
przywracanie systemu moze cie uratowac i nalezy sie przyzwyczaic do bledow WMP9 poniewaz jest to ...............BETA ! :P
Strona 1 / 1