Mam Jeden problEmik Bo chce sforamtowac inna partycje niź C

Witam mam mały problem wiem źe to moźe zabawne ale potrzebóje sformatowac inna partycje niź C na której takźe jest win... dysk jest na 2 partycjach C i D.. :)
Na jednym jest win i Na drugim .. i Z D mam teraz problem i dla tego musze zrobic formatke i spowrotem wgrać wina POMOrzecie ??? :( bo juz nie mam siły wir .. :(

Odpowiedzi: 3

ToMi_16:
gajgermc:
a i dysk jest postawiony NTSF :) znaczy obie partycje prosze o pomoc

Polecam za pomocą płytki Win Xp usunąć partycje, utworzyć nową i ją sformatowac lub zainstalować PartitionMagic za pomocą którego zmienimy system plików na FAT32 i potem format tradycyjną metodą.
A po drut takie cuda wianki ? Po drut mi plyta z XP potrzebna ?
Uruchamiam sprawny system z partycji C:\, wchodze do zarzadzania dyskami, klikam prawym myszki na partycji D: i wybieram "Formatuj".
EL NINO
Dodano
27.08.2005 02:40:20
ustawiasz w biosie boot na cd rom i wkładasz płytkę z windowsem. potem czekasz, czekasz i!!! wystarczu czytać i kierować się wskazówkami podawanymi na monitorze rzecz jasna.
Pan i pastuch
Dodano
27.08.2005 01:16:46
gajgermc:
a i dysk jest postawiony NTSF :) znaczy obie partycje prosze o pomoc

Polecam za pomocą płytki Win Xp usunąć partycje, utworzyć nową i ją sformatowac lub zainstalować PartitionMagic za pomocą którego zmienimy system plików na FAT32 i potem format tradycyjną metodą.
ToMi_16
Dodano
27.08.2005 00:52:35
gajgermc
Dodano:
27.08.2005 00:34:05
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1