Mam 4 ważne problemy, pomóżcie!

1. Chciałbym usunąć pliki/programy znajdujące się w różnych miejscach, np. na pasku startu. Nie mam ich w dodaj usuń programy, co w takiej sytuacji mam zrobić?[

2. Jak usunąć takie coś, iż przy włączaniu komputera tuż przed uruchomieniem się pulpitu wyskakuje właściciel i zebym wpisał hasło, a niemam, przełączyłem na inne to yskakuj bez hasła, ale też trzeba kliknąć, a to zajmuje z 1 sek., a czas to pieniądz.

3. Jak już włącze i klikne to nagle wyskakuje AQQ to dobrze, NEOSTRADA to dobrze, a po co mi dwa okienka moich dokumentów? Screen:

4. Jak włączam kompa gdzieś tak za 2 sek po nacisnięciu przycisku w panelu, szuka sobie boota, a w biosie jest ustawiony najpierw dysk, a więc czemu tak robi, to trwa 3 sek, po czym odnajduje i idzie dalej, dam wam zdjęcie potem, bo screena się nie zrobi. Pewnie mało kto będzie chciał odpowiedzieć, ale prosze pomóżcie!

Odpowiedzi: 2

do punktu 1
 użyj programu Unlocker
ford_mondeo
Dodano
07.07.2006 00:52:25
Ponieważ - jak śłusznie zauważyłeś - czas to pieniądz to nie ma sensu opisywać czegoś co w archiwum jest omówione. sięgnij do niego i odpowiedzi w kwestiach 1-3 na pewno znajdziesz.
Co do 4 zaś to ........ nie jestem w stanie pojąć o co chodzi. Choc mogę zgadywać, żę mylisz cąłość POST-u z jednym z jego elementów.
Rebe
Dodano
06.07.2006 20:34:14
  • piotrekmag 07.07.2006 00:08:34

Szukam, szukam i niemoge znaleść ;(. Niech ktoś pomoże! Prosze!

piotrekmag
Dodano:
06.07.2006 20:28:59
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1