Maly problem z "welcome" .Please help me..!!!!
Witam.Mam maly problem.
Chodzi oto ze gdy uruchamia sie system i jest juz w momencie gdy pojawia sie niebiesski obraz i napis zapraszam(welcome) wtedy zawiesza sie i nie idzie dalej. CO z tym zrobic? zeby sie uruchamiało normalnie.
ps.jestem tepy w tych sprawach:D
z góry wszystkim dziekuje.
Chodzi oto ze gdy uruchamia sie system i jest juz w momencie gdy pojawia sie niebiesski obraz i napis zapraszam(welcome) wtedy zawiesza sie i nie idzie dalej. CO z tym zrobic? zeby sie uruchamiało normalnie.
Odpowiedzi: 4
psdsnk:
Witam.Mam maly problem.
Mam dokladnie to samo :? A dodatkowo jeszcze nie moge nawet przeinstalowac windowsa lub uruchomic naprawiania bo wyskakuje niebieski ekran przy probie instalacji :(
Chkdsk nic nie zmienil, antywirami i antyspywarami tez dysk przelecialem i nic nie ma...
Co do bledu stop tez nic nie pomaga, wyskakuja rozne, probowalem kilka mozliwosci i tez nic nie daje :evil:
Moze ma ktos jeszcze jakies pomysly? :(
Mysle ze chkdsk z Konsoli Odzyskiwania moze pomóc.
Moźe styknie jak podczas uruchamiania kompa przytrzymasz F8 i wybierzesz z menu OSTATNIA DOBRA KONFIGURACJA
a blad ten pojawil sie tak z nienacka,czy po jakims twoim uprzednim dzialaniu–instalowanie nowych sterownikow,ewentualnie jakiegos softu,zmiana podzespolow kompa itp.
probowales uruchomic w trybie awaryjnym,da sie?a przywracanie systemu nie pomoga? (o ile oczywiscie bylo wlaczone)
probowales uruchomic w trybie awaryjnym,da sie?a przywracanie systemu nie pomoga? (o ile oczywiscie bylo wlaczone)
Strona 1 / 1