Mały problem z forum
Mam małe pytanie (w dodatku głupie :D ), jak w forum "phpBB 2.0.11" przenosi sie tematy, szukałem w opcjech administratora i nie moge znaleźć. Sory za trucie ale nie wiem gdzie to jest :(
Odpowiedzi: 15
Windolar:
Mam małe pytanie (w dodatku głupie :D ), jak w forum "phpBB 2.0.11" przenosi sie tematy, szukałem w opcjech administratora i nie moge znaleźć. Sory za trucie ale nie wiem gdzie to jest :(
W prawym dole ekranu jest teź opcja "moźesz moderować to forum" i zaznaczasz topici i masowo przesuwać teź moźesz
Przepraszam, Windolar, za OT.
miniq – ze swoimi tekstami moźesz wyczyniać co chcesz, ale nie licz, źe mimo zaawansowanego wieku mam teź taką sklerozę.
Usuwanie tekstow ingerencyjnych świadczy tylko i wyłacznie o tym, źe nie masz odwagi przyznać się do niepoprawnego zachowania, a uzurpujesz sobie prawa, których nie posiadasz.
Zostanie Ci to zapamiętane ,a słuźyć jako wskazówka będzie, źe nie ma co się z takimi odzywkami ,jak Twoje, pieścić i uwagę zwracać, a naleźy je wyrzucać, a Tobie danie urlopu rozwaźyć.
miniq – ze swoimi tekstami moźesz wyczyniać co chcesz, ale nie licz, źe mimo zaawansowanego wieku mam teź taką sklerozę.
Usuwanie tekstow ingerencyjnych świadczy tylko i wyłacznie o tym, źe nie masz odwagi przyznać się do niepoprawnego zachowania, a uzurpujesz sobie prawa, których nie posiadasz.
Zostanie Ci to zapamiętane ,a słuźyć jako wskazówka będzie, źe nie ma co się z takimi odzywkami ,jak Twoje, pieścić i uwagę zwracać, a naleźy je wyrzucać, a Tobie danie urlopu rozwaźyć.
miniq:
Mrówek:
Administratorzy są nad moderatorami. Administrator jest moderatorem grupy moderator, więc ma o wiele większe moźliwości.
NIe o to mi chodzi.
Windolar jest modkiem ?
Załozyłem forum i jestem adminem od niechcenia ale jakos mi idzie. Dzieki za wyjasnienia z wiazku z tym tematem :wink:
Damianos:
GHJwOpM – co oznaczają te literki które znajdują sie w twoim poście bardzo małymi literkami miniq?? Moźesz nam wyjaśnic?
ale oczywiscie nie za friko
Oby to nie było nic obraźliwego bo wtedy trzeba bedzie to zgłosic do kogoś wyźej. Najlepiej źeby jakis modek lub admin zareagował.
Damianos:
GHJwOpM – co oznaczają te literki które znajdują sie w twoim poście bardzo małymi literkami miniq?? Moźesz nam wyjaśnic?
mi się wydaje, ze coś obraźliwego... :twisted:
Wstrzymam się jednak od komentowania tego co zaszło.
Nawet sobie nie wyobraźasz jak bardzo Ci dziękuje, źe mnie o tym poinformowales
Grizzly howaja jedzenie w olbrzymich podłuźnych mordach
Grizzly howaja jedzenie w olbrzymich podłuźnych mordach
miniq:
Mrówek:
Administratorzy są nad moderatorami. Administrator jest moderatorem grupy moderator, więc ma o wiele większe moźliwości.
NIe o to mi chodzi.
Windolar jest modkiem ?
moderatorzy i administratorzy oraz osoby z nadanymi upawnieniami mogą przesuwać, usuwać, rozdzielać tematy :)
Na samym dole tematu na twoim forum jest kilka znaczków. Kaźdy słuźy do czegoś innego. po najechaniu kursorem na kaźdy z nich pokazuje się krótki opis ;–)
poradzisz sobie ;–)
Mrówek:
NIe o to mi chodzi.
Windolar jest modkiem ?
miniq:
to nie tylko moderatorzy moga przesuwać tematy ?
Admini i moderatorzy mogą to robić.
to nie tylko moderatorzy moga przesuwać tematy ?
Bo tego nie ma w opcjach admina. Pod całym tematem masz takie przyciski (zamknij, przyklej) i tam jest przesuń.
Strona 1 / 1