maly off top
otoz swoje pytanie kieruje do McScr@by, wyslalem priva ale cos mu slabo idzie z dostarczeniem mojego pytania, ktore brzmi tak "skad mozna zassac taki skrypt ktory masz w opisie??" bylbym wdzieczny za odpowiedz
Odpowiedzi: 20
No to ja teź dopiszę linka http://www.komunizm.px.pl/index.html
Miast tego czym "GW" nas raczy zdecydowanie zawsze wolałem "przechadzki" po Muzeum :
http://www.polskaludowa.com/ – link znany ,ale podaję z uwagi i na "lipcową jutrzenkę", i młódzi ku pamięci, a raczej poznaniu.
http://www.polskaludowa.com/ – link znany ,ale podaję z uwagi i na "lipcową jutrzenkę", i młódzi ku pamięci, a raczej poznaniu.
theboss78:Masz jakies zdolnosci paranormalne :?: :mrgreen:Seeker:Z tym sie nie zgodzę, mnie wystarczy jedno złoźone zdanie przeczytać i wiem na które częsci ciała zwracać uwagę :P .
Kaźdy ma – jeden większe drugi mniejsze
Rebe – kret ale chiba tylko w płynie bo w granulkach ....niestrawny :wink: :mrgreen:
Ale ja nie o tym. Nie będę zakładał nowego tematu, tylko tu na małą dygresyję sobie pozwolę.
Stare gzuby wiedzą, młode nie, źe dziś rocznica – jaka? , nie uczą tego juź w szkole i dobrze ale dla przypomnienia źe coś takiego jak PRL istniało zaserwuję wam wpisy do czegoś takiego jak "ksiąźka źyczeń i zaźaleń"
http://muzeum.gazeta.pl/Iso/Raporty/Reportaz10/020rap.html
Ps. Terminy nieznane lub czytanie bez zrozumienia nie będzie źle widziane – IMO moźe pozwoli wysnuć wniosek, nadzieję, źe lekko normalniejemy. :P
Jakieś pytania? – kierować nie na PW, bo gnał będę ale tu zamieścić proszę w stosownej formie
Miłej lektury :wink: :lol:
Seeker:Jest tylko parę rzeczy na świecie od których mi mięknie ..... rura :wink: :mrgreen:
Kret ? :mrgreen:
Masz jakies zdolnosci paranormalne :?: :mrgreen:Seeker:Z tym sie nie zgodzę, mnie wystarczy jedno złoźone zdanie przeczytać i wiem na które częsci ciała zwracać uwagę :P .
Bobi_robert:SLAY3R:
W końcu internet to takie mendium dzięki któremu moźna ukryć takie szczegóły jak np. płeć :mrgreen:
tu sie musze zgodzic nigdy nie wiadomo kto jest po "drugiej stronie"
Z tym sie nie zgodzę, mnie wystarczy jedno złoźone zdanie przeczytać i wiem na które częsci ciała zwracać uwagę :P .
Ale nie musi to zaraz u nikogo kompleksów wywoływać :P ,– jak to mówią : poźywiosz uwidisz :wink:
Gusioo źeby mnie zniechęcić do czegokolwiek nie wystarczy parę zdań skrobnąć bez wazeliny .Jest tylko parę rzeczy na świecie od których mi mięknie ..... rura :wink: :mrgreen:
Kurna zejdźcie juź z Seeker'a jeszcze sie zniechęci do róźowego koloru ;)
SLAY3R:
W końcu internet to takie mendium dzięki któremu moźna ukryć takie szczegóły jak np. płeć :mrgreen:
tu sie musze zgodzic nigdy nie wiadomo kto jest po "drugiej stronie"
Bobi_robert:ale ten rózowy to babski kolor
Seeker do twarzy ci w nowych kolorach :mrgreen:
ale ten rózowy to babski kolor
ale ten rózowy to babski kolor
Pawek:Teraz Twój łeb przypomina mi piłkę na rzepy :mrgreen:
Chyba ta tarcze ktora chwyta pilke. :mrgreen: :mrgreen:
Teraz Twój łeb przypomina mi piłkę na rzepy :mrgreen:
Teraz IMO wygladasz jak pisanka wielkanocna :P :P .Seeker:Kurna trza zmienić barwy :idea: :wink:
P.S. Jeszcze na czole markerem – "Wesołego Alleluja" :lol: .
theboss78:Seeker:PS. Kurna trza zmienić barwy :idea: :wink:
No prosze.Jakie to sa barwy :?: Moze bojowe :?: :wink:
Chyba raczej .... godowe.
Ciekawe kogo chce skusić ? :lol:
Seeker:PS. Kurna trza zmienić barwy :idea: :wink:
No prosze.Jakie to sa barwy :?: Moze bojowe :?: :wink:
Seeker:
PS. Kurna trza zmienić barwy :idea: :wink:
Tego "róźu" tos pewnikiem jednemu takiemu...pozazdrościł :wink:
PS.
Skarpetki teź ? :mrgreen:
McScr@by:Seeker jak by wpadł do Gdyni w takich barwach to by Cię nikt nie ruszył,
wiadomo Arka Gdynia,
ale spróbuj w takim czymś się po Gdańsku przejść moźe z 10 sekund byś wytrzymał :P :mrgreen: .
A moźe ty siedzisz w młynie Arki co :?:
Ja Wielkpolska pyra :P – do Pomorców nic nie mam :lol:
PS. Kurna trza zmienić barwy :idea: :wink:
Seeker jak by wpadł do Gdyni w takich barwach to by Cię nikt nie ruszył,
wiadomo Arka Gdynia,
ale spróbuj w takim czymś się po Gdańsku przejść moźe z 10 sekund byś wytrzymał :P :mrgreen: .
wiadomo Arka Gdynia,
theboss78:SLAY3R:brtx:Strach pomyslec – co jeszcze :lol: :lol: :lol: :lol:
Palce u stóp ????
Moze paznokcie u rak i nog?
A moźe budyń...
dawajcie dalej moźe jestjeszcze parę innych partii ciała :twisted:
SLAY3R:brtx:Strach pomyslec – co jeszcze :lol: :lol: :lol: :lol:
Palce u stóp ????
Wy mnie tu kurna :wink: nie wrabiajta , bo tera takie czasy źe jeszcze mnie z jaką Dalilą :wink: ktoś o konszachty posądzi i dopiero bedzie :P