Mók komputek sie sypie.
od pewnego czasu no w tym miesiącu mój Windows XP SP2 sypnął sie 2 raz i osttnio wyskoczył mi błąd 0x0000000A ale wszytko mam tak jak mialem postaremu wszystkie sterowniki i sprzety nie instalowałem nic nowego. prosze o pomoc w tej sprawie poniewaz nie znam sie tak dobrze na tym jak Wy.
Odpowiedzi: 8
dobrze tylko ze zawsze mialem alcohola i chodzilo wiec napewno problem nie lezy tutaj a sam nie bardzo jeszcze znam sie na tym. myslalem ze wiecie i pomozecie mi. mówie źe przed tym jak nagryware i kamere kupilem chodzillo dobrze a wszystkoo chodzi niby normalnie
Bede szczelał, bo nie racysz podać o jaki plik chodzi: wywal alkochola.
P.S: uźywaj przycisku
P.S: uźywaj przycisku

nie wiem czy to przez to ale coś 2 tygodnie temu kupiłem nagrywarke dvd liteon i kamere internetową logitech quick cam pomocy
o i naprzykład przed chwilą siedziałem na DC++ i włączyłem alcohola a komputer wydał dziwny dzwięk pojawiłsie czarny ekran i nic i wisi. zrestartowałem i wszystko bylo OK ale dlaczego mi sie tak robi pomocy
chcialbym tylko wiedziec jak mam zaaktualizowac te strowniki i które. w narzedziach administracyjnych mam troche ostrzezeń i błąd który pokazuje sie kilka razy Msiinstaller prosze nadal o pomoc
chcialbym tylko wiedziec jak mam zaaktualizowac te strowniki i które. w narzedziach administracyjnych mam troche ostrzezeń i błąd który pokazuje sie kilka razy Msiinstaller prosze nadal o pomoc
brtx:
Stop 0x0000000A or IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Ja bym jednak zaktualizowal drivery.
I pewnie śłusznie – tylko trudno wyczuć ...do czego :lol:
kamil132 – jak się ten BSOD pokaźe to zobacz czy nie ma na nim odwoąłnai do jakiegoś pliku. W ten sposób moźna "dopasować", kóry sterownik szwankuje.
Nadto wejdź do panel sterowania – narzędzia administracyjne – podgląd zdarzeń i zobacz czy nie ma tam jakichś wpisów oznaczonych jako błąd – szczególnie w części system, choć i w aplikacjach teź sprawdzić nie zaszkodzi.
Stop 0x0000000A or IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Strona 1 / 1