Ludziska pytanko !!
Do ilu moge wykrecic proca na pamieciach(266) i przy zasilaczu 350W oraz procku oczywiscie Athlonku 1800+ XP temperatura bez stresu z 45 a w stresie tak do 55 (zamknieta obudowa) :?: :?: :?:
PS. Wyslal bym zdjecie ale admin mojej sieci to normalnie szkoda gadac :/ :evil:
PS. Wyslal bym zdjecie ale admin mojej sieci to normalnie szkoda gadac :/ :evil:
Odpowiedzi: 5
1 schodzicie całkowicie z tematu
2 moderatorzy są i wszystko widzą
3 od wszelkich zmian dotyczących konta danego usera (w tym jego AV) są admini
4 lecz nim zawrócicie głowę adminom, napiszcie PM messias (jesli przeszkadza wam jego AV)
5 proszę nie schodzić więcej z tematu
2 moderatorzy są i wszystko widzą
3 od wszelkich zmian dotyczących konta danego usera (w tym jego AV) są admini
4 lecz nim zawrócicie głowę adminom, napiszcie PM messias (jesli przeszkadza wam jego AV)
5 proszę nie schodzić więcej z tematu
Masz rację Xior. Mnie równieź draźni ten avatar Messias'a.
Gdzieź są moderatorzy – przeto powinni to zlikwidować. Nie mówię tu o prawie, ale o odczuciach, poniewaź razi mnie gloryfikowanie faszyzmu...
Gdzieź są moderatorzy – przeto powinni to zlikwidować. Nie mówię tu o prawie, ale o odczuciach, poniewaź razi mnie gloryfikowanie faszyzmu...
messias zmień swój obrazek na tym forum takie obrazki są niemile widziane :twisted:
Napisz jaka jest nazwa kodowa tego Athlona, bedzie mozna latwiej oszacowac "podkrecalnosc".
Zgadzam sie. Przy tak duzej tem. nie ma raczej wiekszego sensu krecic.
The_judge:
roznicy w predkosci na pewno nie zauwazysz, a komp moze przestac stabilnie pracowac.
:wink:
Zgadzam sie. Przy tak duzej tem. nie ma raczej wiekszego sensu krecic.
pamiątki pewnie no–name ? jak tak to nie poszalejesz sobie :(
poza tym temperatura procka jest odsc wysoka, a po podkreceniu bedzie sie zdecydowanie bardziej grzac...
nie napisales jeszcze jaka masz plyte glowna
ale ogolnie nie zawracalbym sobie na Twoim miejscu glowy – podkrecisz (przy dobrym wietrze ;) ) moze do 2000+
roznicy w predkosci na pewno nie zauwazysz, a komp moze przestac stabilnie pracowac.
takie jest moje zdanie :roll: :wink:
poza tym temperatura procka jest odsc wysoka, a po podkreceniu bedzie sie zdecydowanie bardziej grzac...
nie napisales jeszcze jaka masz plyte glowna
ale ogolnie nie zawracalbym sobie na Twoim miejscu glowy – podkrecisz (przy dobrym wietrze ;) ) moze do 2000+
takie jest moje zdanie :roll: :wink:
Strona 1 / 1