ludzie please help pomozcie prosze ;/
Prosze o pomoc ;/
Otoz mam taki problem:
Mam windowsa XP bez SP (1i2). Kiedy chce otworzyc okno moj komputer, moje dokumenty lub obojetnie jaki folder znajdujacy sie w komputerze na chwilke gasnie mi pasek zadan i widoczna jest tylko tapeta na pulpicie. W tym momencie usuwa się cała zawartośc ikon w trayu (mimo iz ich tam nie ma w menedzerze nadal sa ich procesy!).
Przeskanowalem system mks_vir 2005, ad–aware SE Personal oraz usunalem zbedne wpisy w rejestrze prz pomocy jv16 pover Tools.
Niestety to nie pomoglo
Co z tym fantem zrobic. Pomozcie !!
Otoz mam taki problem:
Mam windowsa XP bez SP (1i2). Kiedy chce otworzyc okno moj komputer, moje dokumenty lub obojetnie jaki folder znajdujacy sie w komputerze na chwilke gasnie mi pasek zadan i widoczna jest tylko tapeta na pulpicie. W tym momencie usuwa się cała zawartośc ikon w trayu (mimo iz ich tam nie ma w menedzerze nadal sa ich procesy!).
Przeskanowalem system mks_vir 2005, ad–aware SE Personal oraz usunalem zbedne wpisy w rejestrze prz pomocy jv16 pover Tools.
Niestety to nie pomoglo
Co z tym fantem zrobic. Pomozcie !!
Odpowiedzi: 1
Wyłącz przywracanie systemu.
I pozbądź się.
Poczyść Temp'y
Jeźeli po tym będą problemy ,naprawa systemu.
I pozbądź się.
C:Program filesWVWv.exe
R1 – HKCUSoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain,Search Bar = res://C:DOCUME~1ajuUSTAWI~1Tempsp.dll/sp.html
R1 – HKLMSoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain,Search Bar = res://C:DOCUME~1ajuUSTAWI~1Tempsp.dll/sp.html
R1 – HKLMSoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain,Search Page = about:blank
R1 – HKCUSoftwareMicrosoftInternet ExplorerSearch,SearchAssistant = about:blank
R0 – HKLMSoftwareMicrosoftInternet ExplorerSearch,SearchAssistant = about:blank
R1 – HKCUSoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain,HomeOldSP = about:blank
R1 – HKLMSoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain,HomeOldSP = about:blank
O4 – HKLM..Run: [loaddll] loaddll.exe
C:WINDOWSSystem32 pfl.dll
O18 – Filter: text/html – {7B72E237–292D–4BA4–9E67–11DFBD97E449} – C:WINDOWSSystem32 pfl.dll
O18 – Filter: text/plain – {7B72E237–292D–4BA4–9E67–11DFBD97E449} – C:WINDOWSSystem32 pfl.dll
Poczyść Temp'y
Jeźeli po tym będą problemy ,naprawa systemu.