ludzie please help pomozcie prosze ;/
Prosze o pomoc ;/
Otoz mam taki problem:
Mam windowsa XP bez SP (1i2). Kiedy chce otworzyc okno moj komputer, moje dokumenty lub obojetnie jaki folder znajdujacy sie w komputerze na chwilke gasnie mi pasek zadan i widoczna jest tylko tapeta na pulpicie. W tym momencie usuwa się cała zawartośc ikon w trayu (mimo iz ich tam nie ma w menedzerze nadal sa ich procesy!).
Przeskanowalem system mks_vir 2005, ad–aware SE Personal oraz usunalem zbedne wpisy w rejestrze prz pomocy jv16 pover Tools.
Niestety to nie pomoglo
Co z tym fantem zrobic. Pomozcie !!
Otoz mam taki problem:
Mam windowsa XP bez SP (1i2). Kiedy chce otworzyc okno moj komputer, moje dokumenty lub obojetnie jaki folder znajdujacy sie w komputerze na chwilke gasnie mi pasek zadan i widoczna jest tylko tapeta na pulpicie. W tym momencie usuwa się cała zawartośc ikon w trayu (mimo iz ich tam nie ma w menedzerze nadal sa ich procesy!).
Przeskanowalem system mks_vir 2005, ad–aware SE Personal oraz usunalem zbedne wpisy w rejestrze prz pomocy jv16 pover Tools.
Niestety to nie pomoglo
Co z tym fantem zrobic. Pomozcie !!
Odpowiedzi: 20
EL NINO:
Ty sie tu nie uzalaj nad soba, tylko bierz sie za czytanie skoro masz 50 gr od posta. Postepuj jednak zgodnie z BHP obowiazujacym na forum, coby Ci IQ nie spadlo poniezej 50 :mrgreen: .Rebe:
... musze czytać wszystkie idiotyzmy niezaleźnie od tego jak są zatytułowane.
wiem, źe Twoje teksty – właśnie z tje przyczyny – mam omijać :mrgreen: , jednak wydaje mi sie, źe to jeszcze ciut mało – dorzuć moźe jakie wskazówki "co by tu jeszcze ......, co by tu jeszcze?"
A w ogole to ....gdzie, kurna, moja kasa za to co juźem przeczytał?
Ty sie tu nie uzalaj nad soba, tylko bierz sie za czytanie skoro masz 50 gr od posta. Postepuj jednak zgodnie z BHP obowiazujacym na forum, coby Ci IQ nie spadlo poniezej 50 :mrgreen: .Rebe:
... musze czytać wszystkie idiotyzmy niezaleźnie od tego jak są zatytułowane.
EL NINO jest w lepszej sytuacji – moźe wybierać gdzie wchodzi :wink: , a gdzie nie. Ja tego komfortu nie mam i musze czytać wszystkie idiotyzmy niezaleźnie od tego jak są zatytułowane.
Równieź takie epatujące infantylizmem i innymi –zmami.
Tylko potem dziwnym trafem jakimś czytuję jak to "wolność słowa" jest ograniczana.
Równieź takie epatujące infantylizmem i innymi –zmami.
Tylko potem dziwnym trafem jakimś czytuję jak to "wolność słowa" jest ograniczana.
Ok dobra ludzie ja mam swoje zdanie w tej sprawie wy macie swoje
skonczmy sie klocic bo i tak do niczego nie dojjdziemy
forum jest od pomocy a nie od klocenia sie
pozdro
skonczmy sie klocic bo i tak do niczego nie dojjdziemy
forum jest od pomocy a nie od klocenia sie
pozdro
Ano nie wchodze. Do tego wszedlem wlasnie wczoraj z nudow jak juz wspomnial smiernof i bawie sie teraz przy czytaniu Twoich madrosci. Myslisz ze to, ze zatytulujesz temat "Pomocy, pilne" spowoduje ze wszyscy rzuca sie z pomoca ? Pilne to moze jest dla Ciebie a mnie to lata. Bede chcial, to wejde i moze rzuce okiem. Poza tym, jak juz wspomnialem, mniej wiecej wiem, czego moge spodziewac sie po takim tytule.romantyczny:
W wiekszosci nie wchodzisz (jakos nie wierze)
Moim zdaniem gowno prawda bo co teraz robisz, gdzie napisales posta
wlasnie w takowym topicu
Czego Ci bardzo szczerze zycze.romantyczny:
ehhh ludzie myslcie czasami
okej .Jak nie zrozumiałeś to nie . :/
Nie mam zamiaru tu z tobą się sprzeczać .
Nie zmienie swojego stanowiska w tej sprawie :twisted:
post powinien mieć temat.
Nie mam zamiaru tu z tobą się sprzeczać .
Nie zmienie swojego stanowiska w tej sprawie :twisted:
post powinien mieć temat.
mam w chaci nie jeden dres
czasem nawet przejde sie w nim na miasto lub do budy
nie mam zadnych problemow z tym
to chyba ty widocznie jakies masz skoro wyjezdzasz z takimi tekstami
Pozdrawiam :P
czasem nawet przejde sie w nim na miasto lub do budy
nie mam zadnych problemow z tym
to chyba ty widocznie jakies masz skoro wyjezdzasz z takimi tekstami
Pozdrawiam :P
romantyczny:
twoje odpowiedzi śmierdzą dresem ;) Ale nie przejmuj się .Gdzieś czytałem źe trzeba się zaakceptować takim jakim się jest :)
a moźe trochu kultury?
EL NINO:
Tak sie sklada, ze w wiekszosci przypadkow w ogole nie wchodze do tak "wyrozniajacych" sie tematow. Dlaczego ? Wychodze po prostu z zalozenia, ze jaki temat, taka i zawartosc.romantyczny:
A tak, to taki post (please help rpomozcie prosze) zaciekawi kazdegoTyle tylko, ze tutaj bez jakichs szczegolnych powodow tematow sie nie zamyka.romantyczny:
Moderator moze zamknac posta
W wiekszosci nie wchodzisz (jakos nie wierze)
wlasnie w takowym topicu, ehhh ludzie myslcie czasami
Dostepna albo po zbotowaniu kompa z plyty, albo po jej instalacji.
tak z ciekawości pytam się gdzie jest ta konsola odzyskiwania, bo jeszcze o tym nie słyszałem?
Tak sie sklada, ze w wiekszosci przypadkow w ogole nie wchodze do tak "wyrozniajacych" sie tematow. Dlaczego ? Wychodze po prostu z zalozenia, ze jaki temat, taka i zawartosc.romantyczny:
A tak, to taki post (please help rpomozcie prosze) zaciekawi kazdego
Tyle tylko, ze tutaj bez jakichs szczegolnych powodow tematow sie nie zamyka.romantyczny:
smiernof
Moze i powinni, ale wiem z wlasnego doswiadczenia, ze jakbym napisal post typu "nie dziala mi folder – co zrobić" to najprawdopodobniej nikt by na to nawet nie kliknął, chyba ze wlasnie z owych nudów. A tak, to taki post (please help rpomozcie prosze) zaciekawi kazdego
A co do kamy, to
wyraznie napisalem ze juz wszystko dziala wiec nie wiem po co piszesz mi jeszcze jakies porady
Amen
Moze i powinni, ale wiem z wlasnego doswiadczenia, ze jakbym napisal post typu "nie dziala mi folder – co zrobić" to najprawdopodobniej nikt by na to nawet nie kliknął, chyba ze wlasnie z owych nudów. A tak, to taki post (please help rpomozcie prosze) zaciekawi kazdego
A co do kamy, to
wyraznie napisalem ze juz wszystko dziala wiec nie wiem po co piszesz mi jeszcze jakies porady
Amen
:?:
myślę źe powinny być zmieniane GŁUPIE tematy postów typu:
pleas
helpmy
dźizis jak mi ktoś nie poleje to umrę
błagam
.....najwyźej z nudów moźna wejśc na taki temat .
pozdrawiam
myślę źe powinny być zmieniane GŁUPIE tematy postów typu:
pleas
helpmy
dźizis jak mi ktoś nie poleje to umrę
błagam
.....najwyźej z nudów moźna wejśc na taki temat .
pozdrawiam
wyglada to na błąd explorer.exe wejdz do konsoli odzyskiwania i załaduj nowy przez komendę expande:
expand X:i386explorer.ex_ C:Windowsexplorer.exe
X=>> pod własna litere CDROM
wyglada to na błąd explorer.exe wejdz do konsoli odzyskiwania i załaduj nowy przez komendę expande:
Zapomnieli, bo to "dobrzy ludzie" ? :PBobi_robert:
...Zapomnieli za to o Spyware.Winvest
@romantyczny:
Po 1 to nie jest cały log, obciąłes go
Po 2 to jest sprytny programik YTrayMagic Lite sie zwie, przywraca ikony w trayu po padzie explorera
Po 3 wkoncu zadałem sobie trud i dotarłem do tego tematu z dobrychprogramow
Lista pozycji do usuniecia nie rozni sie zbytnio od tej ktora przedstawił MarcinX, dodaloi do tego Google Toolbara ktorego nota bene nie wiemy czy sam instalowałes czy sie przypałetał
Zapomnieli za to o Spyware.Winvest
Po 1 to nie jest cały log, obciąłes go
Po 2 to jest sprytny programik YTrayMagic Lite sie zwie, przywraca ikony w trayu po padzie explorera
Po 3 wkoncu zadałem sobie trud i dotarłem do tego tematu z dobrychprogramow
Lista pozycji do usuniecia nie rozni sie zbytnio od tej ktora przedstawił MarcinX, dodaloi do tego Google Toolbara ktorego nota bene nie wiemy czy sam instalowałes czy sie przypałetał
Zapomnieli za to o Spyware.Winvest
wez zapusc swojego loga na forum www.dobreprogramy.pl
tam sa dobrzy ludzie ktorzy mi dokladnie napisali co powinienem usunac i teraz wszystko dziala juz normalnie
dzieki panowie
tam sa dobrzy ludzie ktorzy mi dokladnie napisali co powinienem usunac i teraz wszystko dziala juz normalnie
dzieki panowie
tez mam taki problem. nic nie robiłem aź w końcu samo się zrobiło, niestety pech sprawił źe mam to znowu, bo musiałem zrobić przywracanie systemu. to chyba z czasem się skończy mijmy nadzieje!