<3 <3 <3 <3 :)

a walne topic jakiego jeszcze nie bylo :P

wiem ze pewnie macie to gdzies :wink: :] ale... powiem Wam źe sie zakochalem :] (ze wzajemnoscia) i od 2 tygodni jestem najszczesliwszym facetem na swiecie...hehe
sam nie wiem po co to pisze :P czulem ze musze sie tym z Wami podzielic :] :roll:

kochajcie swoje drugie polowy :D a jak ktos jeszcze nie ma to zycze zeby szybko znalazl :D 8)

dobra to ja koncze.... mozecie zaczac mnie bluzgac :] bo to normalne na tym forum ;)

AGA KOCHAM CIE :******~~ :!: :!: :!: :!:

pozdro 4 ALL :)

Odpowiedzi: 20

EL NINO:
KoRnias:
powiem Wam ze 'tesciowa' jest spoko
One wszystkie na poczatku sa "spoko". Przejrzysz Ty chlopie na oczy. Zreszta Rebe zapytaj :mrgreen: .

Od wieków wiadomo ,źe najlepsze teściowe to są takie co z 500km od nas mieszkają :idea: , no i takie.... 30–sto kilkuletnie .
Poza tym muszą chłopów lubić, jak teścia gnębią, to nie ma co, trza się odkochać , zabrać doope w troki i... innej poszukać....teściowej w Primorskim Kraju najlepiej :wink: np. :mrgreen: :idea:
Seeker
Dodano
15.09.2005 22:30:53
KoRnias:
powiem Wam ze 'tesciowa' jest spoko
One wszystkie na poczatku sa "spoko". Przejrzysz Ty chlopie na oczy. Zreszta Rebe zapytaj :mrgreen: .
EL NINO
Dodano
15.09.2005 12:25:08
Gagman:
KoRnias, tylko nie dziel sie z nami swoją ewntualną teściową i Twoim uczuciem do niej, bo tego nawet mój provider nie pyknie.. :mrgreen:

heheh :P nie no ale powiem Wam ze 'tesciowa' jest spoko :D NIE WIEM CO NAPISALEM :shock: no chyba ze to takie pierwsze wrazenie :>:>:> 8) 8) kto wie jaka bedzie pozniej :> :roll:

pozdrawiam
KoRnias
Dodano
15.09.2005 09:17:37
KoRnias, tylko nie dziel sie z nami swoją ewntualną teściową i Twoim uczuciem do niej, bo tego nawet mój provider nie pyknie.. :mrgreen:

EL NINO:
KoRnias, fajna chociaz ? :wink:

Toć to bez róźnicy teraz, bo zakochany przecie i to zez wzajemnością :wink:

P.S. Powodzenia
Gagman
Dodano
15.09.2005 03:58:49
Kuba:

niech tylko ta twoja luba to przyczyta...

To bede płakał :)
cybull
Dodano
15.09.2005 01:53:22
Kuba:

To bede płakał :)
cybull
Dodano
15.09.2005 01:53:22
cybull:
hehe
2 tygodnie powiadsasz
no ja po 2 tygodniach tez skakałem z miłosci i radosci
ale po 4 latach juz przestałem a po 9 latach to mie sie juz tylko płakac chce :)

Kuba
Dodano
15.09.2005 01:45:14
hehe
2 tygodnie powiadsasz
no ja po 2 tygodniach tez skakałem z miłosci i radosci
ale po 4 latach juz przestałem a po 9 latach to mie sie juz tylko płakac chce :)
cybull
Dodano
15.09.2005 01:30:56
Rebe:

Kuba Ty się zastanów – jak te 19% zmieni tekst w Twoim poscie to przestaniesz być ...... hetero :mrgreen:

eh, jak to dobrze mieć kogoś, kto potrafi wszystko przekręcić... ;–)
Kuba
Dodano
14.09.2005 22:53:57
Kuba:

Informacja dla 19% uźytkowników tego forum (chodzi o grupę do której zaliczmy margot!). Proszę zamień sobie dzieczyna na chłopak, mąź na źona. Ja naprawdę nie ejstem męską szowinistyczną świnią :wink:

Kuba Ty się zastanów – jak te 19% zmieni tekst w Twoim poscie to przestaniesz być ...... hetero :mrgreen:
Rebe
Dodano
14.09.2005 22:47:43
KoRnias:
a jak ktos jeszcze nie ma to zycze zeby szybko znalazl ...itd

Po co ci dziewczyna? Ja np jestem młody, nieskrępowany, niezaleźny, wolny i nieograniczony. Jak będę chiał mieć mieć dziewczynę, to sobie od razu źonę znajdę! Czy to nie jest lepsze?

Informacja dla 19% uźytkowników tego forum (chodzi o grupę do której zaliczmy margot!). Proszę zamień sobie dzieczyna na chłopak, mąź na źona. Ja naprawdę nie ejstem męską szowinistyczną świnią :wink:
Kuba
Dodano
14.09.2005 22:30:04
EL NINO:

P.S. KoRnias, fajna chociaz ? :wink:

no pewnie ze fajna bo moja :D:D ;) dla mnie najcudowniejsza z niewiast :D

Seeker:
Ty nie pozwalaj sobie, myślisz , źe jak z maślanymi oczami chodzisz to opieprzyć się Ciebie da?
Kto i kiedy kogokolwiek tutaj zbluzgał , bez odpowiednich reakcji modów?

a nie wiem ale jak zapsize pisze jakis post to mam stresa ze mniektos zbluzga heheh

Seeker:
A w kwestii sedna tematu, to gratuluję niech ten stan ducha na zawsze będzie Ci dany.

wielkie dzieki :)))

co do malzenstwa to jeszcze z deczka za mlody jestem ;)

dzieki za zainteresowanie tematem :D
PS. ZYCZE KAZDEMU DUUUUUZO MILOSCI :P nawet po slubie :P hehe

pozdrwaiam
KoRnias
Dodano
14.09.2005 20:16:58
Seeker:
Ps. gusioo a Rebe to kto? Naczelny wezyr haremu , źe wszystko wi ? :wink:

Literówki Ci sie wkradły. Pewnie miało być dwa razy 'i', gdzie to pozostawiam Twojej ocenie :mrgreen:
Anonymous
Dodano
14.09.2005 13:57:52
KoRnias:

dobra to ja koncze.... mozecie zaczac mnie bluzgac :] bo to normalne na tym forum ;)

Ty nie pozwalaj sobie, myślisz , źe jak z maślanymi oczami chodzisz to opieprzyć się Ciebie da?:P :wink:
Kto i kiedy kogokolwiek tutaj zbluzgał , bez odpowiednich reakcji modów?
A w kwestii sedna tematu, to gratuluję niech ten stan ducha na zawsze będzie Ci dany.
A na marginesie, moźe byś mi tak pomógł wyjąć obrączkę z akwarium z piraniami :wink: :mrgreen: , dlatego się pytam , bo w stanie w którym się znajdujesz ludzie róźne ciekawe rzeczy potrafią :wink: :lol:

Ps. gusioo a Rebe to kto? Naczelny wezyr haremu , źe wszystko wi ? :wink:
Seeker
Dodano
14.09.2005 13:19:39
EL NINO:
gusioo:
Prócz Rebego offkoz 8)
Przeciez Rebe nie pisnal tu ani slowa. Czego sie czepiasz ? :P

Boś go, znaczy posta, wyedytował :wink:

EL NINO:

Uwaźaj bo Twoja teściowa sie dowie i zaś w lodówce Cię zamknie.
;)
Anonymous
Dodano
14.09.2005 13:04:03
gusioo:
Prócz Rebego offkoz 8)
Przeciez Rebe nie pisnal tu ani slowa. Czego sie czepiasz ? :P

EL NINO
Dodano
14.09.2005 13:01:44
Ciekawe ile osób, które sie wypowiedziały w tym topiku jest źonatych, wygłaszacie swoje mądrości chyba nie dokońca "z własnego doświadczenia".

Jestem, od 3 lat :wink:
mettal
Dodano
14.09.2005 12:18:34
Ciekawe ile osób, które sie wypowiedziały w tym topiku jest źonatych, wygłaszacie swoje mądrości chyba nie dokońca "z własnego doświadczenia".
Prócz Rebego offkoz 8)
Anonymous
Dodano
14.09.2005 12:11:37
Znasz powiedzenie "miłośc jest slepa, a małzenstow to doby okulista" Pozyjesz, zobaczysz, przekonasz sie...
mettal
Dodano
14.09.2005 12:06:54
To tylko chemia, feromony się kiedyś skończą... Ciesz się póki moźesz :wink:
sebastian16
Dodano
14.09.2005 11:37:21
KoRnias
Dodano:
14.09.2005 03:15:40
Komentarzy:
20