Longhorn Transformation Pack 9
Witam.
Przeglądając najświeźsze posty spotkałam się z tym patchem, który zmienia wygląd winXP.
Własnie go sobie ściągam aby wypróbować.
Mam do Was kilka pytań z nim związanych, mam nadzieję, źe ktoś pomoźe.
Jak zainstaluję patcha, to czy mogę później wrócić do ustawień windowsa takich, jakie mam w tej chwili? I czy wystarczy odinstalować ten Longhorn Patch? Czy się da w ogóle?
Nie chciałabym formatu robić przez to, więc pytam.
Mam nadzieję, źe odpowiecie i doradzicie.
Pozdrawiam
Lia
Przeglądając najświeźsze posty spotkałam się z tym patchem, który zmienia wygląd winXP.
Własnie go sobie ściągam aby wypróbować.
Mam do Was kilka pytań z nim związanych, mam nadzieję, źe ktoś pomoźe.
Jak zainstaluję patcha, to czy mogę później wrócić do ustawień windowsa takich, jakie mam w tej chwili? I czy wystarczy odinstalować ten Longhorn Patch? Czy się da w ogóle?
Nie chciałabym formatu robić przez to, więc pytam.
Mam nadzieję, źe odpowiecie i doradzicie.
Pozdrawiam
Lia
Odpowiedzi: 13
d00g1:
Ja mialem beta tego Win i chodzilo tak ze niechcij, a internet to poprostu niedzialal :).
Łee to juź czerwiec mamy...
:evil: bleeee NIE INSTALOWAC!!! ja to zrobilem, ale na szczescie na dysku z systemem na ktorym wszystkie takie wynalazki testuje przez zainstalowaniem na wlasciwy system z ktorego kozystam. Probowalem 4 razy go instalowac i nic. Raz mi sie tylko ladniutki pasek pokazal, a pozatym to spieprzylo mi wszystkie ikony w explorerze itd. Lepiej sciagnij sobie Window blinds, czy cos takiewgo, albo zaczekaj lepiej an wersje oficjalna Longhorna :wink: .Ja mialem beta tego Win i chodzilo tak ze niechcij, a internet to poprostu niedzialal :).
adik154:
Niewiem ale ja mam Longhorn trans...9 i u mnie wszytko działa ok. U dwóch innych kumpli teź.
Mi sie bardzo podoba...
JA mam wersje 8.0 i muszę przyznać, ze jest ekstra ;–)
Owszem.. przy wcześniejszych wersjach Windows wysypywał suię na dzień dobry, ale teraz jest inaczej :–)
Niewiem ale ja mam Longhorn trans...9 i u mnie wszytko działa ok. U dwóch innych kumpli teź.
Mi sie bardzo podoba...
Mi sie bardzo podoba...
Więc nie bawię się.
Ściągnęłam kilka skinów i jest oki.
Ściągnęłam kilka skinów i jest oki.
Ten Pack to jedna wielka kicha jak dla mnie !
Szkoda instalacji i systemu...
Szkoda instalacji i systemu...
brtx:
Mi po zainstalowaniu tego czegos (juz jakis czas temu) system nie wstal w zaden sposob.
Kicha jednym slowem.
Usiłowałem kiedyś – jaka wersja coś 4 czy 5 – po postawić i ten sam objaw miałem.
Jednak tę 9 postawiłem bez problemu – popatrzyłem i .. zdjąłem, bo .na ...... mi to,ale uznaję, źe juź szansa na pad jest zdecysdowanie mniejsza niź to drzewiej bywało.
Mi po zainstalowaniu tego czegos (juz jakis czas temu) system nie wstal w zaden sposob.
Kicha jednym slowem.
Kicha jednym slowem.
Nie słuchaj straszenia :wink:
W opcjach instalatora jest ciut mozłiwości dot. np. wgranai jakichś tapet itp., a nie wszystkiego co "zmienia". Musisz się rozejrzeć przy uruchomieniu – najwytźej zrezygnujesz w trakcie jeźeli opcje Cię "nie zaspokoją".
Jeźlei instalować zaś będziesz ,a instalacja się powiedzie – system jednak się uruchomi – to maszm ozliwosć – przez dodaj/usuń – odinstalowanai tej nakładki.
W opcjach instalatora jest ciut mozłiwości dot. np. wgranai jakichś tapet itp., a nie wszystkiego co "zmienia". Musisz się rozejrzeć przy uruchomieniu – najwytźej zrezygnujesz w trakcie jeźeli opcje Cię "nie zaspokoją".
Jeźlei instalować zaś będziesz ,a instalacja się powiedzie – system jednak się uruchomi – to maszm ozliwosć – przez dodaj/usuń – odinstalowanai tej nakładki.
EL NINO:
Lia, rob jak uwazasz, ale toto nie ma dobrej opinii.
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=30801
Oj, dzięki za ostrzezenie. Nie zainstalowałam. Pozostałam przy moim ulubionym Theme Royale (a tak na marginiesie, to nie wiesz, gdzie mogę znaleźć jego srebrną odmianę... :oops: )
Dzięki jeszcze raz za ostrzeźenie.
Lia
Lia, rob jak uwazasz, ale toto nie ma dobrej opinii.
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=30801 jak i wiele innych tematow jesli nie na tym, to na innych forach.
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=30801 jak i wiele innych tematow jesli nie na tym, to na innych forach.
EL NINO:
Nie baw sie tym jesli nie chcesz miec klopotow.
O....
Bo wiesz, nie mam źadnego style xp czy cuś, odblokowałam sobie style windy tym pięknym UX Theme Patcher i mam obecnie Royale Theme (the best).
Nie chce źeby ten Longhorn Transformation Pack sobie wszystko tak podmienił, źe potem nie wrócę do dawnego wyglądu bez formatu. Wolałabym raczej się przełączać między tymi stylami.
Nie baw sie tym jesli nie chcesz miec klopotow.
Strona 1 / 1