Logowanie przed wejściem do Windowsa
Mam mały problem, nie wiem co i jak to sie stało ale od rana jak uruchamiam ponownie kompa albo wyłączam go i włączam to przed wejściem do xp kaźe mi sie zalogować. Gdy instalowałem windowsa jakiś czas temu zrobiłem tylko jednego uźytkownika xxx bez hasła, i nie było tego wcześniej. Jak to wyłączyć??
Odpowiedzi: 8
DefaultPassword (utwórz jeśli go nie ma i wpisz hasło)
brakowalo tego wpisu juz jest dobrze dzieki za pomoc
pozdrawiam
zacytuje The_judge :
Wiem źe juź te wartości tworzyłeś, ale sprawdź czy mają prawidłowe dane
17 Automatyczne logowanie się do systemu bez wpisywania loginu i hasła Administratora
Uruchom edytor rejestru i odszukaj HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon powinny być tam 3 wartości ciagu : DefaultUserName (wpisz imię jakim się logujesz lub
Administrator) , AutoAdminLogon (utwórz jeśli go nie ma i zmodyfikuj wartość ciągu z 0 na 1) ,DefaultPassword (utwórz jeśli go nie ma i wpisz hasło)
Wiem źe juź te wartości tworzyłeś, ale sprawdź czy mają prawidłowe dane
Pytałem bo moj kumpel własnie miał taki problem po takich wynalazkach
FERRER:
Czy wczesniej nie stosowaliscie czasai jakiegos programu do tgz Tuningu WinXP?
nie nic takiego nie bylo
Czy wczesniej nie stosowaliscie czasai jakiegos programu do tgz Tuningu WinXP?
pierwszy jest komunikat za "zalogowanie nie bylo mozliwe itd." ale po nacisnieciu enter przeskakuje na nastepna plansze tam gdzie sie wpisuje uzytkownika i haslo tam nic nie wpisuje i naciskam enter
czemu??
Co jest wyświetlane zanim się zalogujesz (wciśniesz 2x enter)
Co jest wyświetlane zanim się zalogujesz (wciśniesz 2x enter)
witam
to ja sie moze podlacze mialem ten sam problem co Pablo i zastosowalem sie do polecen z FAQ i jest jeszcze problem teraz nie musze wpisywac hasla tylko trzeba nacisnac dwa razy enter
co z tym mozna zrobic ??
pozdrawiam
to ja sie moze podlacze mialem ten sam problem co Pablo i zastosowalem sie do polecen z FAQ i jest jeszcze problem teraz nie musze wpisywac hasla tylko trzeba nacisnac dwa razy enter
co z tym mozna zrobic ??
pozdrawiam
Strona 1 / 1