Logowanie do Systemu
Odpowiedzi: 2
Jak ma byc u Ciebie ?Aves81:Otóż mialem ustawione tak że podczas logowania systemu najpierw wyskakuje tablica powitalna na ktorej muszę kliknąć ikonke znazwą użytkownika. ale pewnego razu na drugi dzień nie było juz ekranu powitalnego i odrazu komputer wgrywał system bez ceregieli.
-
<div>Dzięki za rychłą odpowiedź. Nie wiedziałem że ktos się tym wogóle zainteresuje.</div><div>Skoro pytasz chcę <u>wyłączyć </u>automatyczne logowanie. Chcę aby wróciła ta tablica na której musze kliknąć na ikonkę z nazwą mojego konta uzytkownika. Tak wogóle to wiem jak sie to włącza i wyłącza bo to mam obcykane, ale musi byc jakaś usługa włączona która blokuje ekran powitalny mimo zaznaczonej opcji "użyj ekranu powitalnego" podobnie jak usługa netware blokuje wogóle dostęp do funkcji wyłącz/włącz ekran powitalny. Inaczej mówiąc. Mam zaznaczone użyj ekranu powitalnego a i tak loguje sie automatycznie. Nie wiem co jest grane a nie chce na ślepo wszystkiego deptać.</div><div>A do działu FAQ zajrzałem ale to co tam jest nie pasuje do tego co ja bym chciał.</div><div>Pozdro Aves81</div>
-
Jak nie pasuje FAQ ?? Robisz odwrotnie przeca ... Czyli zaznaczasz "Aby uzywać tego komputera ... " <br />
-
<div>Żółty masz nr Gadu-gadu? Tak będzie chyba łatwiej bo zdaje się chyba zielony i ekspert nigdy się nie dogadają.</div><div>Chyba nie dokońca się rozumiemy.</div><div>Ja mam z kompem cos dziwnego: mam zaznaczoną opcję używania ekranu powitalnego z ikonką mojego konta uzytkownika na która wystarczy że klikne aby wgrał sie pulpit, a i tak komp loguje sie automatycznie. A to co jest w FAQ z tego co ja rozumiem dotyczy tego gdy ktoś ma ustanowiione autentyczne hasło.</div><div>Jeśli się mylę, jesli to co jest w FAQ powinienem tez zrobić aby działał ekran powitalny z ikonką to sprostuj mnie. A najlepiej daj numer gg.</div>