liverpool vs milan
no dzis bedzie zajęfajny wieczór.liverpool pokona mila 2:o .dudek obroni wiele strzałów i będzie najlepszym bramkarzem świata.
daje 50 postów na liverpool
daje 50 postów na liverpool
Odpowiedzi: 16
Trzeba jednak przyznac, ze ladnie tanczy ;)
za przegapienie takiego meczu powinna byc szubienica.
dudek się popisał.dzięki niemu wygrali.jednak jest najlepszy.a shewchenko[chyba] niech sie schowa
dudek się popisał.dzięki niemu wygrali.jednak jest najlepszy.a shewchenko[chyba] niech sie schowa
gusioo:
Kurna, a ja zasnołem na dogrywce :roll:
No ja mialem to samo:D
przysnąłem pod koniec dogrywki i na karne się obudziłem:D
gusioo:Kurna, a ja zasnołem na dogrywce :roll:
Mi teź sie spać strasznie chciało ale sie nie dałem :wink: . Meczyk spoko i naprawde duźo wraźeń. Więcej takich meczy!
The_judge:Demik:nie oglądłem do końca meczu remis chyba był????
jak moźna nie oglądać do końca takiego meczu ? normalnie tydzień przymusowych robót Ci sie naleźy :)
Kurna, a ja zasnołem na dogrywce :roll:
Demik:nie oglądłem do końca meczu remis chyba był????
jak moźna nie oglądać do końca takiego meczu ? normalnie tydzień przymusowych robót Ci sie naleźy :)
Liverpool wygrał:D:D:D:D:D
nie oglądłem do końca meczu remis chyba był????
Ad@$:A ja jestem za liverpool'em :P :mrgreen: :D
I ja od początku za The Reds byłem:) Jurek to miszczu jest :) Nigdy w niego nie wątpiłem :D (chociaź w Liverpool to co innego :wink: )
A ja jestem za liverpool'em :P :mrgreen: :D
Na Milan'a stawiam :P
ja za liverpoolem.
Ja na stol zawsze stawiam, bo zawsze to pod reka jest. Co sie bede co kolejke schylal ? :PDemik:tez na Milan stawiam
tez na Milan stawiam
mam nadzieje ze Milan wygra... Jak Juvenstus odpadł został mi tylko Milan... Pozdro
klonpiotr:będzie najlepszym bramkarzem świata
Jakoś ostatnio nie popisał sie. Popełniał wiele błędów, ktrórych 2–letnie dziecko by nie popełniło. Do tego tytułu to mu jeszcze bardzo daleko. A ja własnie stawiam na Milan.
Strona 1 / 1