Litera å wyświetlana niepoprawnie
Niewiem dlaczego ale w moim systemie nie jest obsługiwana szwedzka litera a. Na stronach www czy dokumentach worda jest ok, ale już np. w programie DC++ jej nie widzę :( podobnie zainstalowałem sobie szwedzką wersję Norton Anti Virus i takze jest tam niepoprawnie wyświetlana.
Jak mogę to naprawić?
P.S. Gdyby wam się nie wyświetlała, to chodzi mi o litere a z kółkiem ponad nią.
Jak mogę to naprawić?
P.S. Gdyby wam się nie wyświetlała, to chodzi mi o litere a z kółkiem ponad nią.
Odpowiedzi: 4
DC jest w wersji angielskiej. zamiast a wyswietlane jest l z , na gorze (podobnie w NAV'ie) niewiem jak z innymi językami (choc z norweskiego nie są wyświetlane litery: A oraz O
Ten DC++ to też szwedzka wersja?
Miałem podobny problem z japońskim programem. Tylko, że problem był o tyle większy, że żadne znaki nie wyświetlały się poprawnie. Ściagnąłem ze stron MS program applocale. Po jego uruchomieniu włącza się kreator, w którym wybiera się program i język w jakim on ma działać.
Spróbuj.
Miałem podobny problem z japońskim programem. Tylko, że problem był o tyle większy, że żadne znaki nie wyświetlały się poprawnie. Ściagnąłem ze stron MS program applocale. Po jego uruchomieniu włącza się kreator, w którym wybiera się program i język w jakim on ma działać.
Spróbuj.
Jest w dokumentach tekstowych i www ale nie ma w aplikacjach, tak jakbys miał np w swojej przeglądarce menu: plik edycja itp to tam by zle wyswietlało ale w otrozeonej stronie po szwedzku jest ok, taka różnica.
To w koncu jest czy nie jest ? Logika podpowiada ze jednak jest.R2S:w moim systemie nie jest obsługiwana szwedzka litera å.
Na stronach www czy dokumentach worda jest ok
Strona 1 / 1