Lista ostatnio uźywanych programów w menu start
Witam!
Zwracam się z uprzejmą prośbą o rozwiązanie mojego problemu dotyczącego listy ostatnio uźywanych programów w Win Xp.
Otóź włączając jakikolwiek program w Win Xp ,jego skrót
natychmiast dodawany jest do menu start.
Chciałbym bardzo pozbyć się tego problemu ,ale niestety niewiem jak się do tego zabrać ,poniewaź mój problem tkwi w odnalezieniu odpowiedniego klucza w rejestrze.
Please Help ! :twisted:
Zwracam się z uprzejmą prośbą o rozwiązanie mojego problemu dotyczącego listy ostatnio uźywanych programów w Win Xp.
Otóź włączając jakikolwiek program w Win Xp ,jego skrót
natychmiast dodawany jest do menu start.
Chciałbym bardzo pozbyć się tego problemu ,ale niestety niewiem jak się do tego zabrać ,poniewaź mój problem tkwi w odnalezieniu odpowiedniego klucza w rejestrze.
Please Help ! :twisted:
Odpowiedzi: 5
Witam po raz kolejny !
Przecieź napisałem ,źe problem juź mam z głowy :x
Nie musicie juź odpowiadać na ten post :)
Przecieź napisałem ,źe problem juź mam z głowy :x
Nie musicie juź odpowiadać na ten post :)
Thoor, ustaw to 0 i później sam sobie powyciągaj skróty do najczęściej uźywanych aplikacji z "wszystkie programy", a problemu "przepiórczości" się pozbędziesz.
Witam !
Próbowałem juź tego sposobu wcześniej ,tylko kiedy juź
ustalam liczbe programów na 0 menu jest strasznie
"przepiórcze":lol:.
Ale i tak dziękuje za odpowiedź.
Rozwiązanie dotyczące tego problemu juź znalazłem samodzielnie – metodą prób i błędów :twisted:
Rozwiązanie dotyczące tego problemu juź znalazłem samodzielnie – metodą prób i błędów :twisted:
Witam !
Kliknij ppm na belce ( wolnem iejsce między przyciskiem start ,a trayem )– wybierz właściwości – przejdź do zakładki menu start – kliknij dostosuj – i tam w sekcji programy ustaw wartość – domyslnie jest 6 – na 0 – osiągniesz efekt , o który Ci chodzi.
Strona 1 / 1