Lista bootwania Spis windowsow
Witam
Mam drobny z lista gdzie sie wybiera jaki system odpalic. Mam tam pare nie potrzebnych wpisow jak probowalem naprawic bootwanie. Zostaly mi takowe i nie wiem jak te nie potrzebne wykasowac skoro mam 2 systemy a na liscie z 5. Moglby ktos powiedziec jak to poprawic z gory dziekuje.
Mam drobny z lista gdzie sie wybiera jaki system odpalic. Mam tam pare nie potrzebnych wpisow jak probowalem naprawic bootwanie. Zostaly mi takowe i nie wiem jak te nie potrzebne wykasowac skoro mam 2 systemy a na liscie z 5. Moglby ktos powiedziec jak to poprawic z gory dziekuje.
Odpowiedzi: 2
widze, że temat zamknięty, ale warto wiedzieć że win+pause > zaawansowane > uruchamianie i odzyskiwanie (ustawienia)
Maly90001:Witam
Wyedytuj plik boot.ini i usun niepotrzebne linie, lub w systemie kliknij
Win+Break / Zaawansowane/ Uruchamianie i odzyskiwanie - Ustawienia/ Edytuj
i tu usun zbedne zapisy.
-
Dzieki za pomoc odrazu lepiej jak tego mniej :)<br>
Strona 1 / 1
sorry za post pod postem, ale dopiero teraz zobaczyłem. Mały90001 pozdrowienia z Brwinowa :).