Linux
Witam! zamierzam przejść z windy xp na linuxa RED HAT wersja 9.0 co o tym sądzicie :?: poprosze was o wypowiedzi :twisted:
Odpowiedzi: 19
W.Axl Rose:gusioo:Tiaa ja teź teraz jadę na MDK 10.0 i się tym nie chwalę :lol:
Właśnie widać :mrgreen:
Tylko napomknołem o swoim wyborze :mrgreen:
gusioo:Tiaa ja teź teraz jadę na MDK 10.0 i się tym nie chwalę :lol:
Właśnie widać :mrgreen:
Tiaa ja teź teraz jadę na MDK 10.0 i się tym nie chwalę :lol:
Prubuj,prubuj.Bedziesz bogatszy o nowe doswiadczenia.Tylko zanim go zainstalujesz,a wyrzucisz XP (chyba,ze zostawisz oba), to dowiedz sie jak skonfigurowac polaczenie z intenetem – przyda Ci sie.Powodzenia zycze.
Tia, jednak podejrzewam ze i tak wrócisz do Xp. To kwesia czasu. Linux jest mało wygodny. :wink:
Jeśli wiesz co to xmms, do czego słuźy k3b, lub co to jest gnome albo kernel to moźesz se posmakować Linuxa.
mariusz25l:Ludziska :!: chodziło mi o wypowiedzi.....czy mi sie opłaca na niego przejśc a nie zebym sie chwalił :!: :!: :!: :evil:
A ja się z głupia frant zapytam:
Czy mam se plecy kijem od sztotki pomasować , czy lepiej zadzwonić do salonu masaźu i poczekać na masaźystkę pernamentną :idea:
To w myśl zasady jakie pytanie taka odpowiedź – i nie o uszczypliwość tu chodzi, a raczej o brak podstawowej wiedzy co do Twoich zapotrzebowań względem pracy przy komputerze no i wiedzy i o to czyś na taka przesiadkę gotowy .
Ludziska :!: chodziło mi o wypowiedzi.....czy mi sie opłaca na niego przejśc a nie zebym sie chwalił :!: :!: :!: :evil:
EL NINO:A ilu moze byc z taka extra grzywka ? :mrgreen:gusioo:A skąd masz pewność, źe to mój :?:
Dwóch – jeszcze reed takową ma 8)
A ilu moze byc z taka extra grzywka ? :mrgreen:gusioo:A skąd masz pewność, źe to mój :?:
Rebe:Czy uwaźasz, źa jak swój wygląd upubliczniłes to, to źe mnie na ten widok zazdrość bierze/na wymioty zbiera* to jest sprawa innych, a nie moja ? :lol: :wink:
* se wybierz :P
A skąd masz pewność, źe to mój :?:
A to jaki mam awatar to maja sprawa, się nie podoba to wyłącz pokazywanie obrazków. :lol:
gusioo:Rebe – Jak jego, jak swój zamiar publicznie na Forum wyrazić zechciał ;)
Czy uwaźasz, źa jak swój wygląd upubliczniłes to, to źe mnie na ten widok zazdrość bierze/na wymioty zbiera* to jest sprawa innych, a nie moja ? :lol: :wink:
* se wybierz :P
Rebe – Jak jego, jak swój zamiar publicznie na Forum wyrazić zechciał ;)
mariusz25l:Witam! zamierzam przejść z windy xp na linuxa RED HAT wersja 9.0 co o tym sądzicie :?: poprosze was o wypowiedzi :twisted:
Że to Twoja sprawa.
Przechodz przechodz...
Nie zapominj napisac nam kiedy wrocisz na WXP :lol:
Nie zapominj napisac nam kiedy wrocisz na WXP :lol:
Urzekła mnie Twoja historia
Głowę urwać to moźemy mariuszowi25l za umieszczenie (pierwotnie) tego topicu w dziale windows xp :evil:
cieszcie sie i radujcie narody bo o to mariusz przechodzi na linuxa :lol:
napisalebym co sadze o tym poscie ale zaraz jakis mod mi glowe urwie :mrgreen:
napisalebym co sadze o tym poscie ale zaraz jakis mod mi glowe urwie :mrgreen:
Zejebioza, tylko pogratulować, napisz jeszcze do Kasi (redakcja Bravo) :lol:
Strona 1 / 1