lightowy problem:(
siemaaa!
mam lightowy problem,mam film American Psycho i tnie mi go strasznie:( ,jest to film dosc stary (chyba'97)i zabardzo nie czaje problemu ale podejzewam ze jest potrzebny jakis stay kodek.
mam racje? jesli tak,to jaki kodek jest potrzebny?
a jesli sie myle to gdzie tkwi problem?
HELP ME !!
mam lightowy problem,mam film American Psycho i tnie mi go strasznie:( ,jest to film dosc stary (chyba'97)i zabardzo nie czaje problemu ale podejzewam ze jest potrzebny jakis stay kodek.
mam racje? jesli tak,to jaki kodek jest potrzebny?
a jesli sie myle to gdzie tkwi problem?
HELP ME !!
Odpowiedzi: 3
Jak by co to sobie onstalnij FFDShow – taki zestaw kodeków, ja go mam i w zasadzie tylko ten zestaw mam i wszystko śmiga. Aha ja mam jeszcze ac3filter :wink:
ok! dzieki Pawek za info.
Sprwdź programem typu GSpot jakich kodeków potzrrebuje ten film i się w nie zaopatrz...
Stary film nie oznacza, źe stary kodek jest potrzebny, bo przecieź releas moźe być świeźutki...
Poza tym skąd wiesz, źe plik jest dobry, a nie np. celowo uszkodzony :?: Warto by było sprawdzić u kumpla...
Stary film nie oznacza, źe stary kodek jest potrzebny, bo przecieź releas moźe być świeźutki...
Poza tym skąd wiesz, źe plik jest dobry, a nie np. celowo uszkodzony :?: Warto by było sprawdzić u kumpla...
Strona 1 / 1