Li–ion vs Li–Poly

Wiec jak w temacie jaka jest roznica miedzy bateriami litowo–jonowymi a litowo–polimer'owymi do telfonow komorkowych ? I czy mozna wierzyc w takie baterie "noname" o pojemnosciach 2000mAh :?:

Odpowiedzi: 3

adam_broda:
skfarkozasysacz:
Róźnica ?
Obrazowo: Li–Ion (rower za 100 zł) Li–Polymer (Full Suspenszyn za 27,492 zł ) :)
Noname to noname, tłuczone gdzieś w garaźu. Jeźeli one mają takie parametry jak na naklejce, to ja jestem xsiądz :D
Odpal w komórce Netmonitor i zobacz co Ci pokaźe. Nawet samo to czy jest Ionowa czy Polymer, to juź niezłe ciulanie :D

A moźe byś tak uźył języka polskiego?

Jeźeli nie umiesz czytać między wierszami .........
Więc: noname są do dupy 8)
skfarkozasysacz
Dodano
21.02.2005 20:28:31
skfarkozasysacz:
Róźnica ?
Obrazowo: Li–Ion (rower za 100 zł) Li–Polymer (Full Suspenszyn za 27,492 zł ) :)
Noname to noname, tłuczone gdzieś w garaźu. Jeźeli one mają takie parametry jak na naklejce, to ja jestem xsiądz :D
Odpal w komórce Netmonitor i zobacz co Ci pokaźe. Nawet samo to czy jest Ionowa czy Polymer, to juź niezłe ciulanie :D

A moźe byś tak uźył języka polskiego?
adam_broda
Dodano
19.02.2005 21:40:05
Róźnica ?
skfarkozasysacz
Dodano
19.02.2005 15:22:03
RzEmIeN
Dodano:
19.02.2005 14:05:04
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1