LG F700P. Czy macie lub mieliscie takie cos jak ja..........

Witam wszystkich. Dzis zakupilem w/w monitorek. Dziala bez zarzutu tylko mam jeden maly problemik. Jak sie w niego patrze to obraz mam wklesly, taki zaokraglony do srodka. Nie wiem czy to wada czy tez jeszcze jakies przejawy nieprzyzwyczajenia :shock: po starym 14–calowym wypuklym CTX–ie. Aha jeszcze jedno pytanie? cos mi jeszcze bzyczy w monitorku, nie slychac tego ale jak przyloze ucho do budy to slysze. Koles w servisie mowil ze te modele tak maja, czytalem gdzies na forum ze uzytkownicy tez tak maja. Wiec sie tym nie zamartwiam. Ale chce wiedziec dokladnie czy tez tak macie.
Pozdrawiam serdecznie.

Odpowiedzi: 2

Uźywam ten sam model monitora co Ty.
Jeśli chodzi o lekki przydzwięk to jest to normalne zachowanie tego modelu.
Jest to natomiast wcale nie odczuwalne podczas normalnej pracy i nie naleźy się tym przejmować.
Co do wklesłości, to u mnie nic takiego nie występuje.
Proponuje Tobie zainstalowanie Nokia Monitor Test i ustawić optymalne parametry pracy monitora po 30 min. pracy ( rozgrzanie kineskopu ).

:arrow:
http://www.construnet.hu/nokia/monitors/test/mon_test.zip
McScr@by
Dodano
12.01.2004 02:22:33
To takie wrazenie!!!! Ja tez mialem taki stary monitor 15 czy 14 calowy i myslalem ze obraz jest wklesly lae inne osoby jak patrzyly to mowily ze normanlnie!!! Kwestia przyzwyczajenia ...

Zwala z tego co?
Anonymous
Dodano
11.01.2004 12:55:09
Studi78
Dodano:
10.01.2004 23:10:49
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1