Lenovo 3000 N200

Witam. Przedstawię od razu swój problem. Otóż wczoraj trojan pousuwał mi różne pliki systemowe(mniejsza o to) i postawiłem na format. Dotąd korzystałem z visty lecz przerzuciłem sie na xp. Robie format, instaluje xpka, wszystko ładnie, pięknie, do czasu... Do czasu, kiedy to zacząłem instalację streowników do płyty głównej, dźwięku, grafiki itd... Stery ściągałem ze strony lenovo, więc nie powinno być żadnego problemu. Wrzuciłem stery na telefon, podpiąłem kabel usb i zabrałem się za instalowanie. Po zainstalowaniu płyty głównej sterownik wogóle nie wykrywalny. I tak ze wszystkim.... Zainstalowałem wszystko, ale jest tak, jakby nic nie było... Potem sciągnąłem sterownik do dźwięku z innej stronki i zadziałało... Ale tylko dźwięk. A bez sterów do płyty głównej strasznie słabo chodzi. Czy ktoś mi wyjaśni o co chodzi, i pomoże znaleźć odpowiednie sterowniki? Płyta główna : Intel Crestline-PM PM965 Grafika nVIDIA GeForce FX Go 7300 no i tyle, bo dźwięk mam. Pomocy towarzysze :) A czy możliwe jest to, że najpierw powinienem przerzucić te wszystkie stery na dysk laptopa?

Odpowiedzi: 0

Mizio16
Dodano:
21.06.2009 13:17:29
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0