latka na windows xp

siemka
mam pytanie jakie jest nowe uaktualnienie do latki dla win xp bo nieurzywam serwis packa 2 bo mam stara latke i bledy mi wyskakuja prosze o podanie mi strony jakiejs i czy u was mozna ja pobrac i jaki jest numer tej latki nra

Odpowiedzi: 4

slawtgl:
siemka
mam pytanie jakie jest nowe uaktualnienie do latki dla win xp bo nieurzywam serwis packa 2 bo mam stara latke i bledy mi wyskakuja prosze o podanie mi strony jakiejs i czy u was mozna ja pobrac i jaki jest numer tej latki nra

Nie dziw sie ze błedy ci wyskakuja, skoro masz nieaktualny system. Po to Microsoft wypuszcza łatki, zbioroczo – service packi, zeby tych błedów nie było. A jak chcesz sie dowiedzieć czy wypuscil jakieś kolejne to wejdz na Windows Update i sie przekonasz.
wojtt
Dodano
29.12.2005 23:04:43
ja takze kompletnie nie rozumiem o co ci chodzi moze zacznij chodzi na lekcje jezyka polskiego zamiast przesiadywac cale dni przed komputerem.
zolw
Dodano
29.12.2005 22:49:38
Rebe,
Dzięki za wyjaśnienie co to znaczy gwiazdka,
bo myślałem, źe chodzi o jedno słowo (to środkowe) :wink:
Pzdr.
kierofca
Dodano
29.12.2005 22:47:00
slawtgl:
siemka

Poniewaź mój iloraz inteligencji najwidoczniej nie ma co się z Twoim równać to badź tak łaskaw i wytłumacz tak jakbyś dziecku opowiadał ...... o co Ci* chodzi?

* po zaimku powinny paść trzy słowa, z ktorych ostatnie "nędzy" brzmi.
Rebe
Dodano
29.12.2005 20:47:59
Anonymous
Dodano:
29.12.2005 20:41:37
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1