lata KB 842773
Vitam! Po 01 lipca 2005 roku chcialem uaktualnic Win Xp ze strony Microsoftu , wprowadzili jakies nowe zasady (zmiany) w aktualizacji i wyszlo na to, ze musze najpierw zainstalowac late KB 842773.Czy ktos sciagal late KB 842773 (do Win XP)?
Probowalem z Microsoftu i ciagle wyskakuje mi blad polaczenia. Szukalem przez Google, ale podane strony rowniez odwoluja sie w koncu do...Microsoftu.I tak w kolko Macieju! Czy znacie inne strony z latami? Pozdrawiam – jotwuk
Probowalem z Microsoftu i ciagle wyskakuje mi blad polaczenia. Szukalem przez Google, ale podane strony rowniez odwoluja sie w koncu do...Microsoftu.I tak w kolko Macieju! Czy znacie inne strony z latami? Pozdrawiam – jotwuk
Odpowiedzi: 3
jotwuk:
Czesc Żolty! Bylem jak radziles, ale tez dostalem blad polaczenia, jeszcze raz dziekuje za rade, pozdrowienka – jotwuk
Moja wina – przepraszam za wprowadzenie w błąd – linki na CXP równieź odwołują się do stron Microsoftu.
PS. U mnie ściągnęło się bez problemu ...
Czesc Żolty! Bylem jak radziles, ale tez dostalem blad polaczenia, jeszcze raz dziekuje za rade, pozdrowienka – jotwuk
Strona 1 / 1