LAPTOP

jestem na kupmie Laptopa co sądzicie o takim wyborze?

AMD Athlon XP M 3000+ , 15,4" TFT WXGA+ (1280x800) 16:9 , 512MB, 60 GB, Combo DVD+R/RW – Ngrywarka DVD !!! , NVIDIA GeForce 4 440 Go 64MB, LAN 10/100, Modem 55,6, WiFi, Fire Wire, USB 2.0 x3, WBUDOWANY CZYTNIK KART 5–IN–1

Odpowiedzi: 20

Pisz jaśniej nie będzie problemów.

Brakuje producenta lapa,jakie dodatkowe wyposaźenie i systemu.

Jak za 4800 i nowy i dwa lata gwarancji to moźna kupić.

Wcześniej jednak poszukaj po necie i kup słabszy ale firmowy,tak aby serwis miał w Polsce.

Pamiętaj źe moźliwość rozbudowy i naprawy lapa jest ograniczona,ma być dobry wyświetlacz,obudowa,procesor i karta grafiki najlepiej osobna bo tego raczej nie zmienisz,reszta według uznania.
Dodatki typu USB 2.0,Lan inne to juź standart.
JNJN
Dodano
06.12.2004 20:27:07
MaatroX:
hiii ... smieszy mnie to unikanie z waszej strony odpowiedzi, sens mego pytania za pewne zrozumieliscie czepiacie sie mego stylu , przekecenie literki "n" na "m" wy po prostu nie umiecie mi odpowiedziec. Uciekajac w poprawna polszczyzne niech wam bedzie... , ale przesledcie to co sami napisaliscie i jak sie odnosicie do mnie,źenada.

wiem źe idą swieta ale z jakiej choinki ty sie urwałeś :!:
Xior
Dodano
06.12.2004 19:15:49
nie moge :lol: proponuje przenisc topic do dzalu humor :D

to pupno
:shock: ?
Wilson
Dodano
06.12.2004 18:34:27
hiii ... smieszy mnie to unikanie z waszej strony odpowiedzi, sens mego pytania za pewne zrozumieliscie czepiacie sie mego stylu , przekecenie literki "n" na "m" wy po prostu nie umiecie mi odpowiedziec. Uciekajac w poprawna polszczyzne niech wam bedzie... , ale przesledcie to co sami napisaliscie i jak sie odnosicie do mnie,źenada.
MaatroX
Dodano
06.12.2004 18:12:02
MaatroX:

..........

Poniewaź w toku dalszej "rozmowy" padły juź ózne sugestie nt. fachowców to moźe ja się wypowiem – fachowo i cąłkowicie odpowiedzialnie. Tyle, źe wyłacznie za siebie:
Nic o nim nie sądzę. więcej kompletnie mnie on – wybór – nie interesuje, bowiem to Twój wybór.

Albo więc zacznij zadawać pytania w sposób sensowny, a nie w stylu "co poeta miał na myśli", bo nikt z nas z nim nie rozmawiał, albo daruj sobie takie "problemy".

PS. Jak by nie oceniać plusów rozwiązań komponentów z "M" w nazwie to pupno Mercedesa z wycieraczkami od malucha mi sie kojarzy z tym zestawem.
Rebe
Dodano
05.12.2004 12:17:02
MaatroX:
nie wiem w czym to sie przejawia "szpan" licze na wypowiedź fachowców a nie osób ...!

a fachowiec to nie osoba?zacznij pisać zrozumiale to dostaniesz zrozumiałe odpowiedzi a co do oceny konfiguracji tego "laptoka" i jego ceny źadna rewelacja w podobnej cenie mozna znaleźć sporo takiego sprzętu choćby TO
Xior
Dodano
05.12.2004 12:04:26
:shock: emil..wrzuciłeś mnie do studni...?? i co dalej.???.>>>>>>>>>>>>>do Maaxtora..nie czepiaj się przeklepań..to kwestia powtórnego przeczytania textu po napisaniu.. liczy się MYŚŚLL.. :wink: całusy
duszek321
Dodano
05.12.2004 00:04:35
MaatroX:
jestem na kupmie Laptopa...

Mam zamiar kupić, zamierzam kupić, jestem zainteresowany kupnem bądz zakupem.
Gdyby tak było napisane to nie byłoby problemów z zrozumieniem co masz na mysli, a tak moźna wywnioskować, źe jestem na kompie Laptop.
Nie zwracam uwagi na błędy, ale jak sam widzisz stylistyka w tym wypadku ma znaczenie, aby zrozumieć co masz zamiar przekazać.
Netykieta netykietą a sens przesłania swoją drogą.

IMO, wydajna platforma i to w rozsądnej cenie.
McScr@by
Dodano
04.12.2004 23:44:39
lol, albo za duzo po angielsku naginasz i teraz nie umiesz po polsku, albo ci sie mózg lasuje nieźle od siedzenia przy kompie.

btw. to mi przypomina dyskmózgie
MaatroX:
jestem na kupmie Laptopa
hmm czy nie lepiej, czy moźecie mi doradzić co mam kupić ? bo ja to zupelnie inaczej zrozumialem, i myslalem ze to fakt dokonany. Zainwestuj w dobre korepetycje z jęz. polskiego, bo tylko zniekształasz ten piękny język w oczach innych ludzi !!!!!!!!
Hamsta nie zniese
Lucky
Dodano
04.12.2004 23:27:43
MaatroX:

szkoda,ze nieczytac dokładnie postów ja jestem na kupnie a nie kupiłem takiego Laptopa. Liczyłem na sugestie co do sprzetu aby po paru miesiacach nie okazało sie źe np. zwykłej gry w 3D nieodtwarza . Chodzi mi równiez abym bezproblemowo łączył sie z Internetem a takźe co nie co pobawił sie grafika itp.Ten prze zemnie wskazany jest w cenie około 4800!
MaatroX
Dodano
04.12.2004 23:15:16
Laptopik niezły ,starczy Ci na bardzo długo nawet 200+ by teź Ci na długo wystarczył!!!!!
mefisto_k
Dodano
04.12.2004 22:51:16
duszek321:
... gdzie moźna znaleź Takie logo..ale by paso... Pozdrawiam..

tu szukałeś?
emil
Dodano
04.12.2004 22:29:58
Do ...mCsCR@by... gdzie moźna znaleź Takie logo..ale by paso... Pozdrawiam..
duszek321
Dodano
04.12.2004 22:25:04
MATROx––zacznij od tego za ile???
duszek321
Dodano
04.12.2004 22:20:51
Sorry stary, ale ja łechtać Twojej prózności nie będe.
McScr@by
Dodano
04.12.2004 22:02:34
OK...
Kto to wyprodukowal? z jakim softeware'em dostajesz? Do czego ma Ci sluzyc? i ile za niego masz zaplacic?
Moze wtedy bedzie latwiej ocenic Twoj wybor.

Pozdrawiam cieplo z cieplego, gdzie ludzie przyjezdzaja kupowac tanie laptopy do Fry'sa :–)
woyteg
Dodano
04.12.2004 21:47:38
Nie liczy się to jak mocny sprzęt kupiłeś, bo wg prawa Moore'a moc obliczeniowa komputerów (gęstość upakowania tranzystorów w obwodach scalonych) zwiększa się dwukrotnie co 18 miesięcy. Liczy się to ile wydałeś na takie "cacko", czy to markowy sprzęt itp. Wtedy Ci powiem czy się opłacało, czy była to okazja. Bo to źe masz laptopa to mnie nie interesuje. Moźesz mieć comodore – co mi do tego.
Volter
Dodano
04.12.2004 21:41:52
widze, ze nie zabardzo sie na tym sprzecie zanacie i dla tego wam cieźko sie co do niego odnieśc no cóz bywa i tak (fachowcy :))
MaatroX
Dodano
04.12.2004 21:29:25
Laptop jak laptop.
Co ja mam o tym sądzic ?
Jeśli Ty jesteś zadowolony to OK, jeśli nie to Twój problem.
McScr@by
Dodano
04.12.2004 21:04:56
nie wiem w czym to sie przejawia "szpan" licze na wypowiedź fachowców a nie osób ...!
MaatroX
Dodano
04.12.2004 20:49:39
MaatroX
Dodano:
04.12.2004 20:04:44
Komentarzy:
20
Strona 1 / 2